Wandtegels marmerlook

Wandtegels in marmerlook zijn tijdloos en chic. Ze stralen rust en luxe uit. Marmer is bijzonder vanwege de geaderde structuur. Die zie je ook terug in de marmerlook tegels van Ceramica Vloeren. Met marmerlook wandtegels creëer je een wand met de uitstraling van echt marmer. Zeker als je kiest voor een groot formaat tegel, waar nauwelijks een voeg voor nodig is. Wij hebben wandtegels in marmerlook in verschillende formaten, zodat er altijd wel een tegel te vinden is, die aansluit bij jouw wensen. Naast tegels in marmerlook hebben we ook wand- en vloertegels in steenlook, betonlook en houtlook

Wandtegels in marmerlook voor de beste prijs-kwaliteitverhouding

Bij Ceramica Vloeren vinden we de juiste prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. Daarom kopen wij onze tegels rechtstreeks in bij high-end fabrieken in Italië. Daarnaast besparen we op onze personeelskosten. Zo houden we onze prijzen scherp en betaal je nooit teveel voor keramische wandtegels in marmerlook. Onze tegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze zijn dan ook sterk en duurzaam. Van wandtegels in marmerlook heb je echt jarenlang plezier. Bovendien zijn ze onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken. Kies je ook voor vloertegels in marmerlook? Dan gaan die perfect samen met vloerverwarming. Ze geleiden de warmte goed en houden deze lang vast.

Bekijk ook eens deze kleuren:
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

Marmerlook wandtegels van de beste kwaliteit

Marmerlooktegels zijn de perfecte basis voor jouw interieur. Ze zijn kras- en slijtvast en kunnen dan ook tegen een stootje. Daarom kun je ze eigenlijk in alle ruimtes gebruiken. Vooral in de badkamer en keuken zijn marmerlooktegels populair. Maar waarom zou je ze ook niet in een andere ruimte gebruiken? Marmer is prachtig te combineren met zwart en goud. Daarmee til je een ruimte naar een hoger level. Marmerlook tegels zijn gemakkelijk schoon te maken. Je neemt ze af met een vochtige doek. Daarvoor kun je het beste lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin gebruiken.

De montage van marmerlooktegels

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Wat betekent gekalibreerd?