Wandtegels houtlook

Houd je van een warme landelijke woonstijl in je woning? Ga dan voor wandtegels in een houtlook. Deze tegels hebben de uitstraling van echt hout en vormen een sterke basis voor elke ruimte. Welke woonstijl je ook voor ogen hebt, een houtlook wand past hier perfect bij. Zie het als een blank canvas waar alle soorten woonstijlen perfect bij zullen aansluiten. Vind bij Ceramica Vloeren jouw ideale wandtegels. Kies uit diverse formaten en diverse houttinten. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een donker eiken look of voor een licht grijze kleur. Naast wandtegels in houtlook, vind je bij Ceramica Vloeren ook wandtegels in een marmer-, steen- of betonlook.

Maak een statement met een houten wand

De wandtegels houtlook zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout. Maak een statement met wandtegels in houtlook. Je kunt er voor kiezen om de complete muur met deze tegels te betegelen, maar je kunt ook enkel een gedeelte van de wand accentueren. Maak van je wand een originele eyecatcher en dat voor een zeer scherpe prijs. Een houtlook wand zal niet misstaan in de slaapkamer. Het geeft een rustgevende uitstraling en biedt een mooie rustige achtergrond voor een bed.

Hoogste kwaliteit en tijdloos design

De keramische tegels van Ceramica Vloeren worden geproduceerd in high-end fabrieken in Italië. Gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek en ontworpen tot een tijdloos design, geven de wandtegels houtlook je een leven lang plezier. De tegels zijn zo ontworpen dat je er weinig tot geen onderhoud aan hebt. Zo zijn ze eenvoudig schoon te maken met enkel een vochtig doekje. De wandtegels houtlook zijn zeer duurzaam en beschikken over een toplaag die kras- en snijvast is. Zo heb je eenvoudig een prachtige houten wand en heb je er bijna geen omkijken meer naar.

Naadloos te monteren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Voordelen van Keramische Tegels

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?