Wandtegels 120x120

Met wandtegels van 120x120 maak jij mooie en solide basis voor je interieur. Wij hebben wand- en vloertegels in veel verschillende looks en formaten in ons assortiment. De tegels zijn gemaakt van de beste kwaliteit keramiek. Ze komen uit high-end fabrieken in Italië. Ben jij op zoek naar wandtegels van 120x120? Dan helpen we je graag de tegels van jouw keuze te vinden. Je bent van harte welkom in onze showroom, maar ook online kun je al onze tegels bekijken. Dan zie je meteen welke look jou het meest aanspreekt. Dankzij het unieke design van onze vloertegels is er voor iedere woonstijl een prachtige vloer te vinden.

Wandtegels van 120x120 met een unieke uitstraling

In ons assortiment vind je tegels met een authentiek design. De tegels worden gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Onze wandtegels van 120x120 zijn leverbaar in steen- en betonlook. Je kunt kiezen uit verschillende natuurlijke tinten. Met een groot formaat wandtegel zet je echt een statement neer. Naast tegels in steen- en betonlook hebben we ook tegels in houtlook en marmerlook. Het is maar net wat jou het meest aanspreekt.

Stevig en gemakkelijk te onderhouden

Het grote voordeel van keramische wandtegels van 120x120 is dat ze erg duurzaam zijn. Onze tegels zijn slijt-, kras- en vuurvast, waardoor ze geschikt zijn voor allerlei verschillende ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, keuken of badkamer. Ook in een kantoorpand of bedrijfshal doen ze het prima. Een wand van keramische tegels gaat jarenlang mee. Bovendien zijn de tegels gemakkelijk te onderhouden. Je maakt ze schoon met lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin. Een doekje erover en klaar. Natuurlijk kun je ook een speciaal tegelreinigingsmiddel nemen, zolang daar geen vet, olie of zeep in zit.

Bekijk ook eens deze kleuren
Witte wandtegels
Grijze wandtegels
Antraciete wandtegels
Beige wandtegels
Bruine wandtegels

Betaalbare kwaliteit

Bij ons betaal je nooit de hoofdprijs voor je wandtegels van 120x120. Dat komt, omdat wij onze tegels direct bij de fabriek inkopen en vooraf betalen. Daarnaast hebben wij weinig personeel, zodat we de prijs van onze tegels laag kunnen houden. De kwaliteit is daarentegen van hoog niveau. Wij willen een uniek design leveren tegen een betaalbare prijs. Onze keramische tegels zijn in de meeste gevallen zowel binnen als buiten te gebruiken. De montage van de tegels verzorg je zelf. Zie je dat niet zitten? Geen probleem. Wij werken samen met een vast montageteam. We kunnen altijd een professionele tegelzetter aanbevelen om jouw vloer perfect te leggen.

Grote 120x120 tegels monteren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe bereken ik snijverlies?

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?