Keramische wandtegels

Keramische tegels zijn niet alleen populair voor vloeren, maar ook voor wanden. Wandtegels zorgen voor een unieke look voor je muren. Je kunt één soort tegel voor meerdere muren kiezen of juist één muur bijzonder aankleden met keramische wandtegels. De tegels van Ceramica Vloeren zijn verkrijgbaar in vier verschillende looks: beton, steen, hout en marmer. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en maten. Kies bijvoorbeeld voor keramische wandtegels van 30 x 60 centimeter of 120 x 120 centimeter.

Verschillende looks

Iedere look tegel heeft een eigen uitstraling. Keramische wandtegels in marmerlook stralen luxe uit. Deze tegels staan prachtig aan de muur in de badkamer of keuken, maar je kunt er ook een interessante look mee creëren in bijvoorbeeld de hal. Steen en beton zijn robuuster en passen goed bij een stoer interieur. Wanneer je bijvoorbeeld van een industriële woonstijl houdt, zijn keramische wandtegels in beton- of steenlook een goede keuze. Hout straalt warmte en gezelligheid uit. Deze wandtegels passen goed bij een landelijk of mid century modern interieur.

Voegen tussen de wandtegels

Alle wandtegels van Ceramica Vloeren hebben een authentieke uitstraling en zijn niet van echt te onderscheiden. Om het effect van een houten of betonnen wand te versterken, kun je voor voegen in dezelfde kleur kiezen. Wanneer je voor antraciet beton kiest, neem je ook antraciet voegen. Lichtbruin hout? Kies dan voor lichtbruine voegen. Zo vallen de voegen minder op en lijken de tegels in beton- of houtlook nog beter aan elkaar aan te sluiten.

Onderhoud van wandtegels

Goed nieuws: wandtegels zijn ontzettend makkelijk te onderhouden en er is vrij weinig voor nodig. Je kunt de tegels reinigen met een doekje met lauwwarm water en een beetje azijn. Doe dit regelmatig en dan is dit het enige onderhoud wat de tegels nodig hebben. De tegels gaan jarenlang mee, omdat ze van sterk materiaal gemaakt zijn. Dit maakt wandtegels 90x90 tot een duurzame keuze. Onze keramische wandtegels blijven krasvrij en slijtvast. Ook tegen vocht kunnen de tegels goed.

Keramische wandtegels voor iedere ruimte

Een voordeel van keramische wandtegels ten opzichte van veel andere materialen, is dat ze geschikt zijn voor iedere ruimte. Hout kan bijvoorbeeld slecht tegen vocht en temperatuurschommelingen. Hierdoor gaat het hout krimpen, uitzetten en op den duur zelfs rotten. Bij keramische tegels heb je deze problemen niet, maar kun je wel dezelfde look creëren. Wil je graag een houtlook in de badkamer? Met keramische wandtegels is het mogelijk!

Wandtegels laten monteren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?