Vloertegels marmerlook

Vloertegels in marmerlook tillen je vloer naar een hoger niveau. Marmer staat niet voor niets al eeuwenlang symbool voor luxe en welvaart. Een vloer van marmerlook tegels is dan ook de perfecte basis voor een chic interieur. Marmer heeft een unieke uitstraling. Dat komt door de geaderde structuur ervan. Ook vloertegels in marmerlook hebben deze aders. Ze zijn niet van echt marmer te onderscheiden, zeker als je kiest voor een grootformaat tegel. Bij Ceramica Vloeren vind je keramische wand- en vloertegels van veel verschillende afmetingen. Naast de marmerlook hebben wij ook tegels in steenlook, betonlook en houtlook.

Vloertegels in marmerlook voor een onderhoudsvrije vloer

Keramische vloertegels in marmerlook zijn stevig en duurzaam. Je vloer gaat dus jarenlang mee, zonder dat je ernaar hoeft om te kijken. Onze keramische vloertegels zijn bestand tegen slijtage en krassen. Ze laten geen vocht, vuil en vlekken door en behouden hun originele kleur. Ook om het schoonmaakwerk hoef je je geen zorgen te maken. Je dweilt de tegels simpelweg met lauw, gekookt water met een beetje azijn erin. De meeste marmerlook vloertegels kunnen zowel binnen als buiten worden gelegd. Bij tegels van een groter formaat is er nauwelijks een voeg nodig. Het effect van echt marmeren vloer wordt daardoor nog eens extra versterkt.

Marmerlook vloertegels zijn ideaal voor vloerverwarming

Onze vloertegels in marmerlook zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze komen uit high-end fabrieken in Italië en worden van daaruit rechtstreeks door ons ingekocht. Onze keramische vloertegels zijn ideaal te combineren met vloerverwarming. Ze geleiden de warmte optimaal en verdelen deze egaal over de vloer. Daarnaast blijven keramische tegels lang warm, zodat je minder energie verbruikt. Marmerlook vloertegels hebben een natuurlijke en authentieke uitstraling. Zo lijkt het alsof je een echte marmeren vloer hebt, maar geniet je van het gemak van keramische tegels. Dat geldt natuurlijk ook voor onze tegels in steen-, beton- en houtlook. Zo is er voor iedere interieurwens de juiste tegel te vinden.

De hoogste kwaliteit marmerlooktegels voor een betaalbare prijs

Omdat wij onze keramische tegels rechtstreeks vanuit de fabriek leveren en besparen op onze personeelskosten, blijven onze marmerlook vloertegels betaalbaar. De montage van de vloertegels verzorg je zelf. Natuurlijk helpen we je daar graag bij door je een professionele tegelzetter uit ons vaste montageteam te adviseren. Wil jij onze marmerlooktegels van dichtbij zien? Kom dan langs in de showroom. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden en geven je persoonlijk advies.

Montage? Regelen we voor je!

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?