Keramisch vloertegels betonlook

Vloertegels in betonlook zijn stoer en solide. Ze hebben een authentieke look, zodat je vloer eruitziet als een echte betonvloer. Bij Ceramica Vloeren vind je betonlooktegels in verschillende formaten. Daarbij kun je kiezen uit veel verschillende tinten, van lichtbeige tot antraciet. Vloertegels in betonlook hebben hun populariteit te danken aan de loft woonstijl uit New York. De meeste lofts zijn namelijk industrieel ingericht en hebben een betonnen vloer. Het mooie van betonlooktegels is dat je de look van echt beton hebt, maar de voordelen van keramisch tegels. Naast vloertegels in betonlook hebben we ook tegels in steenlook, houtlook en marmerlook.

Van vloertegels in betonlook heb je jarenlang plezier

Vloertegels in betonlook zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens heel stevig. Onze tegels komen uit high-end fabrieken in Italië. Ze worden gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Keramische tegels zijn krasvast en bestand tegen vocht en vlekken. Daarom gaan vloertegels in betonlook jarenlang mee. Echt beton kan nog weleens gaan scheuren, maar keramische tegels doen dat niet. Een vloer van keramische tegels is onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden. Daarom zijn keramische vloertegels ook erg fijn als je last van een allergie hebt.

Betonlook vloertegels voor een scherpe prijs

Bij Ceramica Vloeren doen we er alles aan om onze betonlook tegels zo betaalbaar mogelijk te houden. We leveren dan ook rechtstreeks uit de fabriek en besparen op onze personeelskosten. De montage van de vloertegels verzorg je zelf. Natuurlijk helpen we je daar graag bij en adviseren we een tegelzetter uit ons vaste montageteam. Grote betonlook tegels hebben nauwelijks een voeg nodig. Zo ziet je vloer er egaal uit en wordt de uitstraling van echt beton nog sterker. Voor een kleiner formaat tegels kies je een voeg in dezelfde kleur als de tegel, zodat die niet opvalt in de vloer.

Bekijk hier alle populaire formaten:
Keramische vloertegels 60x60
Keramische vloertegels 80x80
Keramische vloertegels 90x90
Keramische vloertegels 100x100
Keramische vloertegels 120x120

Vloertegels in betonlook zijn duurzaam en onderhoudsvrij

Keramische tegels hebben geen onderhoud nodig. Het enige dat je hoeft te doen is af en toe dweilen met lauw, gekookt water met een beetje azijn. Daarnaast zijn keramische vloertegels in betonlook ideaal als het gaat om vloerverwarming. Ze zorgen dat de warmte egaal over de vloer verdeeld wordt en houden deze lang vast. Wil jij onze betonlook vloertegels in het echt komen bekijken? Kom dan langs in de showroom. We geven je graag persoonlijk advies en vertellen je alles over de mogelijkheden.

Montage? Regelen we voor je!

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

Kan ik mijn bestelling retourneren?