Vloertegels badkamer

Vloertegels in de badkamer zijn niet alleen mooi, maar ook heel erg handig. Ze zijn namelijk duurzaam en onderhoudsvrij. Bij Ceramcia Vloeren hebben we vloertegels voor de badkamer in veel verschillende formaten. Bovendien kun je kiezen uit tegels in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Zo is er voor iedere badkamer de juiste vloertegel te vinden. Vloertegels zijn een belangrijke basis voor de sfeer in je badkamer. Daarom hebben wij vloertegels in veel verschillende natuurlijke tinten. Het is maar net welke stijl jij voor ogen hebt. Je bent van harte welkom in onze showroom voor deskundig advies. Daar kun je al onze keramische vloertegels van dichtbij bekijken.

Vloertegels voor de badkamer in verschillende formaten

Er zijn vloertegels voor de badkamer in veel verschillende formaten. Zo kun je kiezen voor langwerpige vloertegels, maar ook voor vierkante. Met grote tegels zorg je voor eenheid in de ruimte. Ze zijn bijna naadloos te leggen, zodat je een mooie, egale vloer krijgt. Met kleinere tegels creëer je meer levendigheid, waardoor de vloer wat meer in het oog springt. In dat geval kun je de wanden juist wat rustiger houden. Wij denken graag met je mee en helpen je het juiste tegelformaat voor jouw badkamer te vinden.

Bekijk hier alle populaire formaten:
Keramische vloertegels 60x60
Keramische vloertegels 80x80
Keramische vloertegels 90x90
Keramische vloertegels 100x100
Keramische vloertegels 120x120

Authentieke look

Onze tegels zijn verkrijgbaar in authentieke looks, die niet van echt te onderscheiden zijn. Dat komt door het design van hoge kwaliteit en de perfecte afwerking. Voor een stoere, robuuste vloer kies je een tegel in steen- of betonlook. Zo heb je meteen een strakke en moderne uitstraling in je badkamer. Prachtig om te combineren met wit sanitair en een natuurhouten meubel. Houd jij meer van een landelijke sfeer? Dan spreken onze tegels in houtlook je zeker aan. Die zorgen voor warmte in je badkamer. Als je voor glamourgevoel gaat, zijn onze tegels in marmerlook een echte aanrader. Daarmee creëer je een echte glamourbadkamer, zeker als je ze combineert met goudkleurige accessoires.

Voordelen van vloertegels in de badkamer

Keramische vloertegels voor de badkamer hebben nauwelijks onderhoud nodig. Je dweilt ze met lauw, gekookt water met een beetje azijn erin. Een ander groot voordeel is, dat keramische vloertegels heel goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Ze verdelen de warmte over de hele badkamervloer, zodat die gelijkmatig warm wordt. Je hoeft dus niet bang te zijn voor koude voeten als je onder de douche vandaan stapt. Wij willen de prijs van onze vloertegels zo laag mogelijk houden. Dat doen wij door rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren en te besparen op personeelskosten.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Keramische vloer laten leggen door professioneel montageteam?

Kan ik een sample tegel laten thuisbezorgen?