Keramische vloertegels 90x90

Keramische vloertegels 90x90 zijn een prima basis voor jouw interieur. Keramische tegels zijn eigenlijk in alle ruimtes te gebruiken, zowel thuis als op kantoor. Wij hebben tegels in veel verschillende formaten in ons assortiment. Die zijn leverbaar in steen-, beton-, hout-, en marmerlook. Zoek jij vloertegels van 90x90? Dan vind je die bij ons. In onze showroom laten we je graag de mogelijkheden zien en geven we je advies op maat. Een vloer van keramische tegels gaat jarenlang mee.

Vloertegels van 90x90 met een natuurlijke uitstraling

Onze vloertegels van 90x90 zijn gemaakt van de beste kwaliteit keramiek. Ze hebben een uniek design en zijn perfect afgewerkt. Daarom is er maar een dunne voeg nodig bij het leggen. De tegels zijn leverbaar in verschillende looks. Zo zijn onze vloertegels van 90x90 er in steen- en betonlook, waarbij je keuze hebt uit een groot aantal natuurlijke tinten. We hebben ook tegels in houtlook en marmerlook in het assortiment. Zo is er voor iedere interieurstijl een mooi design te vinden. De looks zijn niet van echt te onderscheiden. Je krijgt dus altijd een vloer met een authentieke uitstraling, of je nu voor de robuuste steen- of betonlook, de warme houtlook of de chique marmerlook gaat.

Duurzaam en onderhoudsvrij

Keramische vloertegels hebben veel voordelen. Ze zijn kras- en slijtvast, zodat ze een behoorlijk stootje kunnen hebben. De meeste van onze tegels zijn zelfs buiten te gebruiken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze snel beschadigd raken. Daarnaast zijn keramische tegels onderhoudsvrij. Schoonmaken is voldoende. Dat doe je het beste door je vloertegels te dweilen met lauw, gekookt water met een scheutje azijn. Daarmee maak je de vloer weer vlekkeloos schoon. Een andere milde reiniger mag ook, maar let er dan wel op dat er geen vet, olie of zeep in zit.

Bekijk hier alle populaire formaten:
Keramische vloertegels 60x60
Keramische vloertegels 80x80
Keramische vloertegels 90x90
Keramische vloertegels 100x100
Keramische vloertegels 120x120

Ideaal voor vloerverwarming

Vloertegels van 90x90 zijn niet alleen handig, maar ook erg geschikt voor vloerverwarming. Het voordeel van keramische tegels is dat ze de warmte egaal over de hele vloer verdelen. Bovendien houden ze die ook nog eens heel lang vast, zodat de verwarming niet steeds aanspringt. Dat is gunstig voor je energierekening. Onze keramische tegels hebben een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. En heb je hulp nodig bij de montage van je vloer? Dan adviseren we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam om je vloer vakkundig te leggen.

90x90 tegels monteren? Vast montageteam van Ceramica

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Kan ik mijn bestelling retourneren?