Keramische vloertegels 30x120

Voor de mooiste keramische vloertegels 30x120 kom je naar Ceramica Vloeren. Wij hebben tegels voor je klaarstaan in allerlei formaten. Bovendien heb je keuze uit diverse looks. Onze keramische tegels zijn van de hoogste kwaliteit. Ze worden gemaakt in gespecialiseerde fabrieken in Italië. Daar kopen wij ze rechtstreeks in. Zo kunnen we de prijs van onze tegels laag houden. De tegels zijn tot in detail afgewerkt en kunnen bijna naadloos worden gelegd. Er zijn dus geen dikke, storende voegen nodig. Met keramische vloertegels creëer je een egale vloer met een authentieke uitstraling. Dat is nog eens een goede basis voor je interieur!

Vloertegels van 30x120 zijn handig en schoon

Keramische vloertegels van 30x120 zijn zowel in je woning, als in kantoor- en bedrijfspanden een ideale ondergrond. Ze zijn uiterst sterk en gaan jarenlang mee. De tegels zijn kras- en slijtvast, zodat je ze ook in ruimtes kunt leggen waar intensief gelopen en geleefd wordt. Een ander voordeel van keramische tegels is dat ze hygiënisch zijn en weinig onderhoud vragen. Je maakt ze schoon met gekookt water, dat je laat afkoelen tot warm. Daaraan voeg je wat azijn toe. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een milde allesreiniger of speciaal schoonmaakmiddel voor tegels. Het is dan wel belangrijk dat dit middel geen olie, vet of zeep bevat.

Welke look kies jij?

Onze keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende authentieke looks. Ze hebben ieder hun eigen unieke uitstraling. Voor een stoere, robuuste vloer kies je vloertegels van steen- en betonlook. Die doen het bijvoorbeeld heel goed in een industrieel interieur. Wil je juist een warme en landelijke sfeer creëren? Dan kies je voor tegels in houtlook, die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Daarnaast hebben we ook tegels in marmerlook, voor een luxe en exclusieve uitstraling. Bij Ceramica Vloeren kun je terecht voor alle woonstijlen. Wij helpen je graag de juiste vloertegels van 30x120 te vinden.

Het leggen van vloertegels van 30x120

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, vragen wij je de montage van de tegels zelf te verzorgen. Heb je daar hulp bij nodig? Dan bieden wij die graag: in ons vaste montageteam werken professionele tegelzetters, die jouw vloer als geen ander kunnen leggen. De meeste van onze keramische vloertegels kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Bovendien zijn ze erg geschikt om te combineren met vloerverwarming. De warmte wordt goed verdeeld en vastgehouden. Hierdoor heb je minder stookkosten en dus een lagere energierekening. Bezoek ook eens onze showroom als de tegels in het echt wilt zien.

Tegels en montage onder één dak

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?