Keramische vloertegels 26,5x180

Voor de mooiste keramische vloertegels 26,5x180 ben je bij Ceramica Vloeren aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in keramische wand- en vloertegels van de beste kwaliteit. Deze zijn leverbaar in allerlei verschillende formaten en diverse looks. Zo zijn er altijd vloertegels te vinden, die de perfecte basis vormen voor jouw interieur. Wij kopen onze tegels rechtstreeks in vanuit de fabriek in Italië. Daarom kunnen we onze prijzen laag houden. Wij willen de hoogste kwaliteit en het mooiste design betaalbaar maken. Zodat jij een prachtige tegelvloer in een authentieke look in je woning kan leggen.

Vloertegels van 26,5x180 in verschillende looks

Ieder heeft zijn eigen smaak en dat is meestal goed terug te zien in het interieur. Daarom leveren wij tegels in verschillende looks. Ga jij voor strak en industrieel? Dan passen onze tegels in steen- en betonlook daar perfect bij. Voor een warme en landelijke woonstijl hebben we juist weer tegels in een natuurlijke houtlook, die niet van echt te onderscheiden is. En zoek jij een luxe en exclusieve uitstraling? Kijk dan eens bij onze prachtige keramische tegels in marmerlook. Onze vloertegels van 26,5x180 zijn tot in detail afgewerkt en kunnen bijna naadloos gelegd worden.

Voordelen van keramische tegels

De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn kras- en slijtvast. Ze kunnen dus een flink stootje hebben. De meeste tegels kunnen zowel binnen- als buitenshuis worden gelegd. Keramische tegels zijn glad en hygiënisch. Je maakt ze schoon met gekookt water met azijn of met een sopje met milde allesreiniger. Het is belangrijk om geen reiniger met olie, vet of zeep te gebruiken. Een ander voordeel van keramische tegels is dat ze uiterst geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming. De tegels verdelen de warmte egaal over de vloer en houden deze lange tijd vast. Dat betekent dus minder stoken en minder betalen voor je energierekening.

Hoe zit het met de montage?

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?