Keramische vloertegels 100x100

Zoek jij keramische vloertegels 100x100 in een natuurlijke look? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben vele formaten wand- en vloertegels in ons assortiment met verschillende authentieke looks. Met grote tegels creëer je eenheid in een ruimte. Ze zijn een solide en rustige basis voor je interieur. Onze keramische tegels worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië en worden van daaruit rechtstreeks geleverd. Zo kunnen wij de prijs van onze tegels scherp houden en tegelijk de hoogste kwaliteit bieden. Een vloer van keramische tegels heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling.

Verschillende authentieke looks

Wij leveren tegels in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Dat komt door hun unieke design en hoge kwaliteit. De vloertegels van 100x100 zijn er in steenlook en betonlook. Ze zijn leverbaar in verschillende natuurlijke tinten, van licht grijs en licht beige tot donkergrijs en antraciet. Vloertegels in steen- en betonlook staan prachtig in een industrieel interieur, maar ook in een landelijke keuken of minimalistische woonkamer komen ze volledig tot hun recht. Dat geldt ook voor onze tegels in houtlook en marmerlook. Zo creëer jij de sfeer die jou aanspreekt, van koel en robuust tot warm landelijk en chique.

Onderhoudsvrije vloertegels van 100x100

Het grote voordeel van keramische vloertegels is dat ze duurzaam zijn. Onze tegels zijn kras- en slijtvast en daarom meestal ook buiten te gebruiken. Een keramische tegelvloer gaat jarenlang mee en heeft geen onderhoud nodig. Je maakt je vloer schoon door deze te dweilen met lauw, gekookt water met wat azijn erin. Een ander mild reinigingsmiddel is ook geschikt, als het maar zonder vet, zeep of olie is. Omdat een vloer van keramische tegels onderhoudsvrij en hygiënisch is, is deze ideaal voor mensen met een allergie. De vloer is gemakkelijk schoon en stofvrij te houden, wat allergieklachten voorkomt.

Keramische tegels combineren met vloerverwarming

Keramische tegels van 100x100 zijn bijzonder geschikt voor vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte goed, waardoor die egaal over de hele vloer wordt verspreid. Je hoeft dus niet bang te zijn voor koude voeten. Daarnaast houden keramische tegels de warmte lang vast en bespaar je dus op je energiekosten. Keramische tegels kunnen eigenlijk overal worden gelegd, omdat ze zo stevig en duurzaam zijn. In de showroom vertellen we je graag alles over de mogelijkheden en laten we je onze tegels zien. Je bent altijd welkom in de showroom voor een persoonlijk advies.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?