Tegels Purmerend

Bij Ceramica Vloeren vindt u vier stijlen hoogwaardige tegels voor uw woning in Purmerend. Onze tegels zijn Italiaans en duurzaam.

Prachtige tegels voor uw woning in Purmerend

Bij Ceramica Vloeren vindt u keramische tegels voor uw woning in Purmerend. U kiest uit wand- en vloertegels in diverse stijlen. Onze beton- en cementuitstraling is stoer en robuust. De marmeruitstraling is juist elegant en past bij een chique interieur, terwijl een houtuitstraling een knus en gezellig gevoel geeft. De vierde uitstraling is steen: deze keramische tegels zijn niet van echt steen te onderscheiden, maar een stuk voordeliger.

U kiest uit diverse maten vloer- en wandtegels. Kleinere tegels staan bijvoorbeeld mooi in een badkamer, een ruimte die vaak relatief klein is. Een ruime woonkamer betegelt u met grote keramische tegels, waardoor dit gevoel van ruimte versterkt wordt. Bij iedere tegelstijl heeft u keuze uit meerdere maten en kleuren. Sommige tegels zijn vierkant, terwijl andere tegels rechthoekig zijn.

Duurzame keuze

Bij Ceramica Vloeren vinden we duurzaamheid belangrijk en daarom zijn al onze keramische tegels op duurzame wijze geproduceerd. De fabrieken gebruiken natuurlijke grondstoffen en houden de impact op het milieu zo laag mogelijk. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de tegels lang meegaan en ook op deze manier duurzaam zijn.

Hoge kwaliteit

Bij Ceramica Vloeren bieden we alleen keramische tegels van de hoogste kwaliteit aan. Hiervoor werken we samen met high-end fabrieken in Italië waar we de tegels rechtstreeks inkopen. Het vermijden van tussenhandelaren is een van de redenen dat we een excellente prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden.

De voordelen van onze keramische vloertegels

Waarom u voor keramische vloertegels kiest? We zetten de voordelen op een rij:

  • Kras- en slijtvast: de tegels zien er hierdoor lange tijd als nieuw uit.
  • Makkelijk schoon te maken: u doet dit met een doekje of dweil en een emmertje lauwwarm, gekookt water met een scheut azijn of tegelreiniger.
  • Onderhoudsvriendelijk: naast schoonmaakwerk hebben de tegels geen onderhoud nodig.
  • Hoge kwaliteit: al onze tegels zijn van hoge kwaliteit en komen uit high-end fabrieken in Italië.
  • Duurzaam: de tegels zijn op duurzame wijze geproduceerd en gaan lang mee.
  • Vloerverwarming: u kunt de tegels probleemloos combineren met vloerverwarming.
  • Ruime keuze: we bieden vier uitstralingen, waarbij binnen iedere uitstraling een ruime keuze aan tegels is.

Bezoek onze showroom

Zoekt u een tegelleverancier in Purmerend? U kunt terecht bij Ceramica Vloeren en bezoekt onze showroom in Zaandam om de tegels in het echt te bekijken. Wij kunnen uw tegels leveren in Purmerend.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Wat betekent gerectificeerd?

Zijn alle tegels 1e keuze?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?