Tegels Modulo

Toe aan een make-over van je woning of tuin en ben je van plan een nieuwe wand of vloer te leggen? Kies dan voor de keramische tegels van Keramiek Vloeren. Onze tegels Modulo zijn beschikbaar in diverse maten, zoals 80x80, 50x80, 30x80 en 60x60. Zo is er voor elke vloer of wand een passende Modulo tegel beschikbaar.

Modulo tegels in diverse looks 

De Modulo tegels zijn er in 80x80, 50x80, 30x80, 60x60 en 60x90, 60x60, 30x60 zijn verkrijgbaar in steenlook. Zo creëer je een stijlvolle wand of vloer die niet van de echte te onderscheiden is. Ga voor een voeg in dezelfde kleur als de vloer voor een mooi egaal geheel. Wil je meer weten over onze tegels Modulo mail of bel dan Ceramica Vloeren en we helpen je graag verder!

De vele voordelen van onze keramische tegels 

Onze keramische tegels hebben vele voordelen. Ten eerste zijn de tegels volledig onderhoudsvrij. Met enkel een dweil, lauw water en azijn kun je onze tegels reinigen. Daarnaast zijn de keramische tegels Modulo slijt- en krasvast. Ten slotte zijn ze ideaal te combineren met vloerverwarming. De keramische tegels zorgen namelijk voor een gelijkmatige warmte. Verder houden de tegels de warmte ook zeer goed vast, waardoor je minder vaak de verwarming aan hoeft te doen. 

Beste kwaliteit keramische tegels voor een scherpe prijs

Bij Ceramica Vloeren kun je de beste kwaliteit keramische tegels krijgen voor een zeer vriendelijke prijs. De prijs van de tegels kunnen we zo laag houden, omdat we de tegels direct bij de fabriek in Italië inkopen. Je profiteert dus van sterke en duurzame tegels die een lange tijd mee zullen gaan. Heb je hulp nodig bij de montage van de tegels Modulo? Dan raden wij je graag een tegelzetter uit onze vaste montage team aan. 

Bekijk de Modulo tegels in onze uitgebreide showroom

Voor meer vragen of advies op maat kun je onze klantenservice contacteren. Wil je de tegels van dichtbij bekijken? Kom dan naar onze showroom! Je kunt volledig vrijblijvend langskomen op de Ceramica Vloeren hoofdlocatie. In deze showroom kun je het volledige assortiment van onze keramische vloeren bekijken, zoals de tegels Modulo. De tegels hebben we in presentaties van de beschikbare formaten opgebouwd, zodat je precies kunt zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien. In de showroom zijn uiteraard ook experts aanwezig die al je vragen kunnen beantwoorden

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn alle tegels 1e keuze?

Wanneer kan ik de vloerverwarming aanzetten na tegel?

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe bereken ik snijverlies?