Tegels Hoofddorp

Bij Ceramica Vloeren vindt u hoogwaardige tegels voor uw woning in Hoofddorp. Onze Italiaanse tegels zijn verkrijgbaar in vier stijlen.

Prachtige tegels voor uw woning in Hoofddorp

Bij Ceramica Vloeren vindt u tijdloze en bijzondere vloertegels voor in uw woning in Hoofddorp. Onze keramische tegels zijn geschikt als vloertegels en wandtegels. U kiest uit verschillende maten, bijvoorbeeld grote vierkante tegels met een steenuitstraling of langwerpige tegels die er uitzien als houtplanken. Geniet van verschillende uitstralingen, allen met de functionele eigenschappen van keramiek.

Onze tegels zijn verkrijgbaar met vier verschillende uitstralingen. De keramische tegels met een marmeruitstraling zien er elegant uit en worden vaak gebruikt in de badkamer of keuken. Tegels met een houtuitstraling zijn een mooi alternatief voor een echte houten vloer, waarbij je profiteert van de voordelen van keramische tegels. Zowel de steenuitstraling als de beton- en cementuitstraling zijn niet van echt te onderscheiden en brengen een robuust element in de ruimte.

Duurzame keuze

De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen. We verkopen alleen tegels die vervaardigd zijn via een gesloten proces met een erg lage impact op het milieu. Onze hoogwaardige tegels gaan lang mee en zijn ook in die zin duurzaam.

Hoge kwaliteit

We kopen onze tegels rechtstreeks in bij high-end fabrieken in Italië. Deze rechtstreekse inkoop zorgt ervoor dat we de kosten laag kunnen houden, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit. Onze tegels hebben een excellente prijs-kwaliteitverhouding. Bij Ceramica vloeren vind je 100% keramische tegels uit Italië.

De voordelen van onze keramische vloertegels

Waarom zou u voor keramische tegels kiezen in plaats van een echte houten of betonnen vloer? We zetten een aantal voordelen van keramische tegels op een rij:

  • Keramische tegels zijn kras- en slijtvast. Dit betekent dat ze tegen een stootje kunnen en er als nieuw uit blijven zien.
  • Onze tegels zijn onderhoudsvriendelijk. Naast standaard schoonmaakwerk hebben de tegels geen aanvullend onderhoud nodig.
  • Schoonmaken is makkelijk. U dweilt of neemt de tegels af met een doekje en gebruikt lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn of tegelreiniger.
  • Bij Ceramica Vloeren zijn alle tegels van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit.
  • De tegels zijn op duurzame wijze geproduceerd.  
  • Keramische tegels gaan goed samen met vloerverwarming, wat niet bij alle soorten vloeren het geval is.
  • Met de ruime keuze uit verschillende uitstralingen, vindt u altijd passende tegels voor uw woning in Hoofddorp.

Bezoek onze showroom

Zoekt u een leverancier voor tegels in Hoofddorp? Hiervoor kunt u terecht bij Ceramica Vloeren. Wij hebben een showroom in Zaandam waar u een kijkje kunt nemen. Wij kunnen uw tegels leveren in Hoofddorp.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Hoe bereken ik snijverlies?