Tegels Heerhugowaard


Hoogwaardige, keramische tegels voor uw woning in Heerhugowaard vindt u bij Ceramica Vloeren. Kies uit vier tijdloze en bijzondere tegeluitstralingen.

Prachtige tegels voor uw woning in Heerhugowaard

Bij Ceramica Vloeren kiest u uit vier soorten keramische tegels. Onze tegels met houtlook worden veel voor vloeren gebruikt, met name in het woongedeelte, maar ook in slaapkamers. Tegels met een beton- en cementuitstraling zien er stoer uit, terwijl de marmeruitstraling juist een gevoel van luxe in huis geeft. De laatste optie, de steenuitstraling, is veelzijdig en ziet u terug in diverse woonstijlen.

Onze keramische tegels zijn hoogwaardig en kunnen voor zowel vloeren als wanden gebruikt worden. U kiest uit meerdere maten tegels, bijvoorbeeld kleinere tegels voor de badkamerwand of grote tegels voor in de keuken. Binnen iedere uitstraling is er keuze. Zo kiest u uit verschillende houttinten of kleuren marmer. Onze tegels met houtuitstraling zijn langwerpig, zodat ze niet van echte planken hout te onderscheiden zijn.

Duurzame keuze

Bij Ceramica Vloeren dragen we duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit betekent dat onze tegels van natuurlijke grondstoffen gemaakt worden en dat de impact van het productieproces op het milieu zo laag mogelijk gehouden worden. De lage impact in combinatie met de hoge kwaliteit van de tegels, zorgen ervoor dat het een duurzame keuze is waar u jarenlang plezier van heeft.

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit is voor ons een belangrijke waarde en daarom kopen we de tegels in bij high-end fabrieken in Italië. We kopen de tegels rechtstreeks in zonder tussenhandelaren, waardoor we de prijs laag kunnen houden. Als klant profiteert u dan ook van een excellente prijs-kwaliteitverhouding.

De voordelen van onze keramische vloertegels

We zetten de verschillende voordelen van keramische vloertegels op een rij:

  • Kras- en slijtvast: hierdoor blijven de tegels er als nieuw uitzien.
  • Makkelijk schoon te maken: met een dweil of doekje, lauwwarm water en een scheut tegelreiniger is dit klusje zo geklaard.
  • Onderhoudsvriendelijk: verder onderhoud is niet nodig.
  • Vloerverwarming: de tegels zijn te combineren met vloerverwarming en geleiden de warmte goed.
  • Keuze uit ruim assortiment: we bieden vier stijlen met daarbinnen diverse tegels, maten en kleuren.
  • Duurzaam: de tegels worden op duurzame wijze geproduceerd.
  • Hoogwaardig: onze tegels komen uit high-end fabrieken in Italië en gaan jarenlang mee.

Bezoek onze showroom

Zoekt u een tegelleverancier in Heerhugowaard? U kunt terecht bij Ceramica Vloeren. Bekijk ons uitgebreide assortiment in de showroom in Zaandam. Wij kunnen uw tegels leveren in Heerhugowaard.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?