Prachtige tegels voor uw woning in Haarlem

Op zoek naar bijzondere tegels voor uw woning in Haarlem? Bij Ceramica vloeren kiest u uit vier verschillende tegeluitstralingen. Onze tegels met marmeruitstraling zijn ideaal voor de badkamer, terwijl onze tegels met houtuitstraling mooi staan als vloer in de woonkamer of keuken. U kunt ook voor de steenuitstraling of beton- en cementuitstraling kiezen. Deze tegels zien er robuuster uit en zijn niet van echt te onderscheiden.

Iedere tegeluitstraling is verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. Tegels met betonuitstraling koopt u bijvoorbeeld in een lichtbeige kleur of in donkergrijs. Ook qua maat heeft u ruime keuze. Grote tegels zijn ideaal voor grote ruimtes, terwijl kleinere tegels vaak in de badkamer of een andere kleine ruimte gebruikt worden. Onze tegels met houtuitstraling zijn langwerpig, zodat ze niet van echte houtplanken te onderscheiden zijn.

Duurzame keuze

Alle tegels in ons assortiment worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het productieproces is zo vormgegeven dat de impact op het milieu laag is. Dit maakt de Ceramica Vloeren tegels tot een duurzame keuze. Onze tegels zijn hoogwaardig, waardoor u er jarenlang plezier van heeft.

Hoge kwaliteit

Onze tegels worden in high-end fabrieken in Italië geproduceerd. We kopen de tegels rechtstreeks uit de fabriek in, waardoor er geen tussenhandelaren aan het proces te pas komen. Dit zorgt ervoor dat we de prijzen van de tegels laag kunnen houden zonder dat dit ten koste van de kwaliteit gaat. Onze tegels zijn hoogwaardig, tijdloos en uniek!

De voordelen van onze keramische vloertegels

We zetten een aantal voordelen van keramische vloertegels ten opzichte van andere vloersoorten op een rij:

  • U heeft ruime keuze met onze vier uitstralingen, waarbij iedere uitstraling diverse opties qua tegels heeft. Niet van echt te onderscheiden.
  • Keramische vloertegels gaan goed samen met vloerverwarming en geleiden warmte.
  • Kras- en slijtvaste tegels die er als nieuw uit blijven zien.
  • Duurzaam geproduceerd in Italië en van de hoogste kwaliteit.
  • De tegels vereisen geen onderhoud, behalve standaard schoonmaakwerk. Dit doet u met een dweil of doekje en lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn of tegelreiniger. Kies voor milde producten.

Bezoek onze showroom

Op zoek naar mooie tegels in Haarlem? U komt naar de showroom van Ceramica Vloeren in Zaandam om de opties te bekijken.  Wij kunnen uw tegels leveren in Haarlem.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Zijn alle tegels 1e keuze?