Tegels Amsterdam

Bij Ceramica Vloeren vindt u tegels van hoge kwaliteit voor uw woning in Amsterdam. Kies uit vier tijdloze stijlen Italiaanse tegels.

Prachtige tegels voor uw woning in Amsterdam

Wilt u tijdloze en bijzondere tegels in uw woning in Amsterdam? Bij Ceramica Vloeren vindt u keramische tegels in vier verschillende stijlen. U kiest voor tegels met een marmeruitstraling, steenuitstraling, houtuitstraling of een beton- en cementuitstraling. Bij ieder type profiteert u van de functionele eigenschappen van keramiek én een unieke uitstraling.

Onze keramische tegels kunnen voor vloeren en wanden gebruikt worden. U kiest uit verschillende maten, bijvoorbeeld vierkante tegels met betonuitstraling van 60 x 60 centimeter of 120 x 120 centimeter. Andere tegels, bijvoorbeeld met houtuitstraling, zijn langwerpig. Zo zijn deze keramische tegels niet van echte houtplanken te onderscheiden. Kies voor een elegante wandtegel met marmerlook voor de badkamer of gezellig hout voor de woonkamervloer.

Duurzame keuze

Onze keramische tegels zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen die met een erg lage impact op het milieu vervaardigd worden. Alle tegels in ons assortiment zijn een duurzame keuze. Niet alleen vanwege de lage impact in het productieproces, maar ook omdat de tegels jarenlang meegaan.

Hoge kwaliteit

De tegels van Ceramica Vloeren zijn afkomstig uit verschillende high-end fabrieken in Italië. We kunnen onze prijzen laag houden door direct uit de fabriek in te kopen en bieden een excellente prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van de tegels is altijd hoog.

De voordelen van onze keramische vloertegels

Keramische vloertegels hebben diverse voordelen vergeleken met andere vloersoorten:

  • Ze zijn kras- en slijtvast, waardoor ze er lange tijd als nieuw uitzien.
  • Schoonmaken is eenvoudig en u doet dit met lauwwarm, gekookt water met een scheutje azijn of tegelreiniger. Gebruik een doekje of dweil.
  • De onderhoudsvriendelijke tegels vereisen geen onderhoud naast standaard schoonmaakwerk.
  • We verkopen alleen tegels van hoogwaardige kwaliteit uit Italië.
  • De tegels zijn duurzaam geproduceerd en gaan lang mee.
  • Goed te combineren met vloerverwarming, wat met echt hout bijvoorbeeld niet kan.
  • Ruime keuze uit vier uitstralingen en talloze tegels.

Bezoek onze showroom

Op zoek naar een leverancier voor tegels in Amsterdam? U kunt terecht bij Ceramica Vloeren. In onze showroom in Zaandam neemt bekijkt u de mogelijkheden. We kunnen uw tegels leveren in Amsterdam.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Kunnen groot formaat keramische tegels ook op de muur, bijv in onze badkamer?

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?