Tegels Almere

Bij Ceramica Vloeren kiest u uit vier bijzondere tegelstijlen. Onze keramische tegels voor uw woning in Almere komen uit high-end fabrieken in Italië.

Prachtige tegels voor uw woning in Almere

U vindt prachtige wand- en vloertegels bij Ceramica Vloeren. Wij verkopen keramische tegels voor uw woning in Almere, waarbij we altijd voor hoge kwaliteit zorgen. Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, uitstralingen en kleuren. In ons ruime assortiment vindt u letterlijk en figuurlijk altijd een passende tegel voor uw woning.

Een van onze keramische tegelsoorten heeft een marmeruitstraling. Dit luxe materiaal geeft een uw woning direct een chic gevoel. De beton- en cementuitstraling geeft juist een robuust tintje aan de ruimte en wordt veel in industriële woonstijlen toegepast. Een stenen vloer is een klassieker die, afhankelijk van de kleur, in verschillende woonstijlen wordt toegepast. De vierde mogelijkheid is de houtuitstraling: een vloer die voor een gezellig gevoel zorgt.

Duurzame keuze

Door natuurlijke grondstoffen te gebruiken en het productieproces zo vorm te geven dat de impact op het milieu laag is, zijn onze keramische tegels een duurzame keuze. Voor ons is dit een belangrijke waarde en daarom verkopen we alleen hoogwaardige tegels waar u jarenlang plezier van heeft.

Hoge kwaliteit

De keramische tegels van Ceramica Vloeren komen direct uit high-end fabrieken in Italië. We maken geen gebruik van tussenhandelaren om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Onze excellente prijs-kwaliteitverhouding maakt onze tegels tot een aantrekkelijke keuze. De keramische tegels zijn tijdloos, Italiaans en van hoge kwaliteit.

De voordelen van onze keramische vloertegels

Twijfelt u nog over de keramische vloertegels? Hieronder ziet u de vele voordelen van keramische tegels:

  • De keramische tegels zijn van hoge kwaliteit en u heeft hier jarenlang plezier van. Alle tegels komen uit high-end fabrieken in Italië.
  • De tegels zijn op duurzame wijze geproduceerd.
  • De tegels zijn kras- en slijtvast, waardoor ze lange tijd mooi blijven.
  • U maakt de tegels eenvoudig schoon met lauwwarm water met tegelreiniger en de tegels hebben geen verder onderhoud nodig.
  • Combineer de tegels met vloerverwarming, zodat u altijd warme voeten heeft. De tegels geleiden de warmte en houden deze vast.
  • Kies uit vier uitstralingen en diverse tegels binnen iedere uitstraling. U vindt altijd de juiste stijl tegels voor uw woning in Almere.

Bezoek onze showroom

Op zoek naar tegels voor uw woning in Almere? Bij Ceramica vloeren vindt u keramische tegels in verschillende looks. Bekijk ons assortiment in de showroom in Zaandam. Wij kunnen uw tegels leveren in Almere.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Kan ik een sample tegel laten thuisbezorgen?