Tegels Alkmaar

Hoogwaardige tegels voor uw woning in Alkmaar vindt u bij Ceramica Vloeren. U kiest uit vier unieke stijlen tegels, allemaal afkomstig uit high-end fabrieken in Italië.

Prachtige tegels voor uw woning in Alkmaar

De mooiste tegels voor uw woning in Alkmaar vindt u bij Ceramica Vloeren. We verkopen hoogwaardige keramische tegels in verschillende stijlen. U kunt deze tegels zowel voor de vloer als wand gebruiken. Kies voor grote tegels in een grote kamer om het gevoel van ruimte te versterken. In kleinere ruimtes kunt u beter voor een kleinere tegel gaan.

U kiest uit vier uitstralingen: marmer, hout, steen en beton/cement. Iedere stijl is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Zo kiest uit u lichter of donkerder marmer voor in de badkamer en zijn er verschillende houttinten voor de woonkamervloer verkrijgbaar. Op zoek naar een manier om een stoer randje aan uw interieur toe te voegen? Een betonnen of cementen vloer zorgt voor dat effect. Een stenen vloer is klassiek en past in veel interieurstijlen.

Duurzame keuze

De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn een duurzame keuze: de impact van het productieproces op het milieu is laag, de tegels zijn van natuurlijke grondstoffen gemaakt en de tegels gaan lang mee. U heeft jarenlang plezier van deze milieubewuste keuze.

Hoge kwaliteit

Ceramica Vloeren staat voor hoge kwaliteit. Onze tegels kopen we rechtstreeks bij high-end Italiaanse fabrieken in, waarbij we letten op het productieproces en de kwaliteit van de materialen. Door rechtstreeks in te kopen, houden we onze prijzen laag en profiteert u van een excellente prijs-kwaliteitverhouding.

De voordelen van onze keramische vloertegels

Onze keramische vloertegels hebben de volgende voordelen:

  • De tegels zien er lang als nieuw uit, omdat ze kras- en slijtvast zijn.
  • U maakt de tegels makkelijk schoon met een milde reiniger of een scheut azijn in lauwwarm, gekookt water.
  • Naast het schoonmaken vereisen de keramische tegels geen aanvullend onderhoud.
  • De keramische vloertegels zijn van hoge kwaliteit en komen uit een Italiaanse high-end fabriek.
  • De tegels gaan jarenlang mee en zijn op duurzame wijze geproduceerd.
  • Vloerverwarming is geen enkel probleem en de tegels geleiden de warmte goed. Zo kunt u een vloer met houtuitstraling hebben én genieten van vloerverwarming.
  • Kies uit vier verschillende uitstralingen en talloze tegels, formaten en kleuren.

Bezoek onze showroom

Op zoek naar keramische tegels in Alkmaar? Ceramica Vloeren heeft een uitgebreid assortiment. In onze showroom in Zaandam bekijkt u de verschillende opties. Wij kunnen uw tegels leveren in Alkmaar.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe bereken ik snijverlies?

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?