Keramische tegels 60x60

Grote tegels op de wand of op de vloer zorgen voor een rustig en sfeervol geheel. Daarom zijn onze tegels van 60x60 uitermate geschikt voor jouw woning. Wij hebben een ruim aanbod van deze tegels in ons assortiment. Zo kun je kiezen uit tegels van 60x60 in steen-, beton-, hout- en marmerlook. Voor iedere woonstijl is er een geschikte tegel te vinden, of je nu houdt van warm landelijk, strak industrieel of verfijnd en chique. Keramische tegels zijn ontzettend stevig en kunnen daarom prima in de keuken of woonkamer worden gebruikt.

Er zijn geen keramische tegels gevonden met deze zoekopdracht

Beoordelingen

Onze gewaardeerde klanten, nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in ons

4.8

Voordelen van keramische tegels van 60x60

Onze tegels van 60x60 hebben een authentieke uitstraling. Keramische tegels in steenlook doen niet onder voor een echte stenen vloer of wand. Datzelfde geldt voor tegels met een beton-, hout of marmerlook. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Keramische tegels gaan prima samen met vloerverwarming. De meeste tegels in ons assortiment zijn bovendien binnen én buiten te gebruiken. Ze zijn slijtvast, krasvast en vuurvast, zodat ze jarenlang meegaan.

Duurzaam maar niet duur

Onze tegels van 60x60 zijn de perfecte basis voor jouw interieur, wat je stijl ook is. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Duurzaamheid hoeft niet duur te zijn, vinden wij. Daarom hanteren we uiterst scherpe prijzen voor onze keramische tegels van 60x60. Een bezoekje aan de showroom is dan ook zeker de moeite waard. Wij geven je graag persoonlijk advies en helpen je de tegel te vinden, die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag hier niet tussen, u kunt vrijblijvend iedere dag met ons contact opnemen

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Keramische vloer laten leggen door professioneel montageteam?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Contact en adresgegevens van Ceramica Vloeren

Iedere dag kunt u contact met ons opnemen voor vrijblijvend informatie, advies en uw begroting