Keramische tegels van 30x120

Ben jij op zoek naar keramische tegels van 30x120? Dan hebben wij de tegels die jij zoekt. Bij Ceramica Vloeren zijn we gespecialiseerd in tegels van allerlei formaten. Die zijn verkrijgbaar in verschillende looks. Zo vind je altijd de maat en de stijl die bij jouw interieur past. Onze vloer- en wandtegels zijn van de hoogste kwaliteit keramiek. Daarom zijn ze stevig genoeg om in allerlei ruimtes te worden gebruikt. Leg ze gerust in je woonkamer of de hal van je kantoor. Ook in de badkamer of keuken zijn keramische tegels ideaal. Wij helpen je graag de juiste tegels van 30x120 te vinden. Je vindt onze tegels online, maar ook in de showroom, waar je ze in het echt kunt bewonderen.

Er zijn geen keramische tegels gevonden met deze zoekopdracht

Beoordelingen

Onze gewaardeerde klanten, nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in ons

4.8

Tegels van 30x120 in authentieke looks

Onze keramische tegels zijn leverbaar in verschillende looks. Zo vind je bij Ceramica Vloeren tegels in steen- en betonlook, die een perfecte basis zijn voor een industrieel interieur. Onze houtlook tegels doen het daarentegen weer heel goed in een landelijke setting. En ga jij voor een flinke dosis elegantie en luxe? Dan zijn onze marmerlook tegels een echte aanrader. De keramische tegels hebben een authentieke uitstraling en zijn dan ook niet van echt te onderscheiden. Ze worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië en kunnen vrijwel naadloos worden gelegd. De voegen zijn dus nauwelijks zichtbaar.

Bekijk ook de andere populaire formaten:
Keramische tegels 60x60
Keramische tegels 80x80
Keramische tegels 90x90
Keramische tegels 100x100
Keramische tegels 120x120

Waarom kiezen voor keramische tegels van 30x120?

Keramische tegels hebben een aantal grote voordelen. Ten eerste zijn ze duurzaam, vanwege hun stevigheid. Onze tegels zijn kras-, snij- en vuurvast, zodat ze jarenlang meegaan. De meeste tegels zijn zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. Daarnaast zijn keramische tegels erg hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Je houdt ze schoon met lauw water, dat eerst is gekookt, met daaraan een scheutje azijn toegevoegd. Natuurlijk kun je ook een speciaal reinigingsmiddel voor tegels gebruiken, zolang daar geen zeep, vet of olie in zit.

De hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs

Bij Ceramica Vloeren willen we de hoogste kwaliteit met het beste design leveren. Tegelijk zorgen we dat je daar niet de hoofdprijs voor betaalt. Omdat we de keramische tegels van 30x120 rechtstreeks bij de fabriek inkopen en we de personeelskosten laag houden, zijn onze tegels scherp geprijsd. Dankzij de kwaliteit van keramische tegels zijn ze erg geschikt voor vloerverwarming. De warmte wordt regelmatig verspreid en door de tegels lang vastgehouden. Zo bespaar je ook nog eens op je energiekosten.

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag hier niet tussen, u kunt vrijblijvend iedere dag met ons contact opnemen

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?