Keramische tegels van 100x100

Keramische tegels 100x100 zijn een statement in je interieur. Het grote formaat oogt krachtig en tegelijk creëer je er rust en eenheid mee. In ons assortiment vind je tegels van 100x100 in verschillende stijlen en looks. Daarom is er voor iedere interieurstijl een geschikte tegel te vinden. Bij de industriële stijl passen bijvoorbeeld tegels in steen- en betonlook, terwijl je voor een landelijke woonstijl eerder tegels in een warme houtlook kiest. Wil je een luxe en chique uitstraling? Dan ga je voor een tegel in marmerlook. In onze showroom laten wij je de verschillende mogelijkheden graag zien.

Er zijn geen keramische tegels gevonden met deze zoekopdracht

Beoordelingen

Onze gewaardeerde klanten, nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in ons

4.8

Voordelen keramische tegels van 100x100

Het grote voordeel van keramische tegels van 100x100 is dat ze ontzettend duurzaam zijn. De tegels zijn kras-, slijt- en vuurvast en kunnen dus flink wat hebben. Ook over het onderhoud hoef je niet in te zitten. Je dweilt de tegels met water, dat eerst gekookt is, waar je een beetje azijn aan toevoegt. Er zijn ook speciale tegelreinigingsmiddelen die je kunt gebruiken, zolang ze geen vet, olie of zeep bevatten. Het is ook fijn dat keramische tegels prima samengaan met vloerverwarming, zodat je tegelvloer altijd aangenaam warm is.

Authentieke look voor een scherpe prijs

Onze tegels van 100x100 hebben elk hun eigen authentieke uitstraling. Tegels in houtlook zien eruit als echt hout, terwijl tegels in betonlook niet van echt beton te onderscheiden zijn. Ook tegels in steen- en marmerlook hebben deze natuurlijke uitstraling. Wij hanteren uiterst scherpe prijzen, zodat je ook nog kunt investeren in andere zaken. Met onze betaalbare tegels van 100x100 creëer jij de perfecte basis voor je interieur.

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag hier niet tussen, u kunt vrijblijvend iedere dag met ons contact opnemen

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

Contact en adresgegevens van Ceramica Vloeren

Iedere dag kunt u contact met ons opnemen voor vrijblijvend informatie, advies en uw begroting