Keramische tegels

Ceramica Vloeren is uw specialist voor keramische tegels, vloeren & badkamers.

Ook voor de montage van al onze producten bent u bij ons aan het juiste adres.

Intresse in onze producten en service? Wij zijn iedere dag beschikbaar voor al uw vragen.

Welke keramische tegels zijn er?

Onze keramische tegels hebben de uitstraling van diverse looks, zodat u altijd wel een vloer- of wandtegel vindt die bij uw smaak en stijl past. Houd u van minimalistisch of industrieel? Dan is een keramische tegel in beton- of steenlook een fantastische mogelijkheid. Als een warme uitstraling uw voorkeur heeft, is een keramische vloertegel in een hout uitstraling misschien wel iets voor u. Wilt u een hotel chique badkamer? Dan zijn onze keramische tegels  met een marmer uitstraling een optie.

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels hebben veel voordelen. Ze kunnen wel een stootje hebben. Daarnaast hebben ze een authentieke uitstraling. Onze vloertegels in houtlook zijn bijvoorbeeld niet te onderscheiden van een echt houten vloer en de marmerlook tegels niet van echt marmer. Wij leveren tegels van de hoogste kwaliteit keramiek voor een uiterst scherpe prijs. Zo heb je voor een gunstig bedrag al een tegelvloer of -wand die de perfecte basis vormt voor je interieur.

De keramische tegels hebben wij in verschillende maten, zo verkopen wij onder onder andere tegels in de maten 60x60, 80x80, 90x90, 100x100 en 120x120.

Onderhoud van keramische tegels

Natuurlijk wil je je tegels af en toe schoonmaken. Dat kun je het beste doen met gekookt water dat je af laat koelen tot lauw, aangevuld met een scheutje azijn of met een tegelreinigingsmiddel. Let er wel op dat je geen schoonmaakmiddelen met olie, zeep of vet gebruikt. De meeste tegels uit ons assortiment zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Bovendien kun je prima vloerverwarming onder je keramische tegels leggen.

Showroom Zaandam

De hoofdlocatie van Ceramicavloeren.nl is in Zaandam voor de keramische tegels. Hier zie je de hoogwaardige tegels met eigen ogen en doe je inspiratie op. In de tegel showroom in Zaandam zijn ruime vloervlakken gemonteerd van de verschillende soorten tegels uit ons uniek assortiment.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?