Keramische tegels

Bent u op zoek naar tegels voor op de vloer of op de wand? Kom dan eens naar onze hoofdlocatie. Daar hebben we het volledige assortiment aan keramische vloer- en wandtegels voor u betegeld in ruime presentaties. Het voordeel van keramische tegels is dat ze slijt-, kras- en vuurvast zijn. Daarom zijn ze erg geschikt om te gebruiken in een ruimte als de woonkamer, keuken of badkamer. Onze tegels zijn beschikbaar in diverse looks, zodat je altijd wel een vloer- of wandtegel vindt die bij jouw smaak en stijl past. Houd jij van industrieel? Dan is een tegel in beton- of steenlook een fantastische mogelijkheid. Als je een warme, landelijke uitstraling zoekt, kies je voor een vloertegel in houtlook. En wil je een super chique badkamer? Dan zijn onze tegels in marmerlook onmisbaar.

Er zijn geen keramische tegels gevonden met deze zoekopdracht

Beoordelingen

Onze gewaardeerde klanten, nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in ons

4.8

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels hebben veel voordelen. Ze kunnen wel een stootje hebben. Daarnaast hebben ze een authentieke uitstraling. Onze vloertegels in houtlook zijn bijvoorbeeld niet te onderscheiden van een echt houten vloer en de marmerlook tegels niet van echt marmer. Wij leveren tegels van de hoogste kwaliteit keramiek voor een uiterst scherpe prijs. Zo heb je voor een gunstig bedrag al een tegelvloer of -wand die de perfecte basis vormt voor je interieur.

Bekijk de populaire formaten:
Keramische tegels 60x60
Keramische tegels 80x80
Keramische tegels 90x90
Keramische tegels 100x100
Keramische tegels 120x120

Onderhoud van keramische tegels

Natuurlijk wil je je tegels af en toe schoonmaken. Dat kun je het beste doen met gekookt water dat je af laat koelen tot lauw, aangevuld met een scheutje azijn of met een tegelreinigingsmiddel. Let er wel op dat je geen schoonmaakmiddelen met olie, zeep of vet gebruikt. De meeste tegels uit ons assortiment zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Bovendien kun je prima vloerverwarming onder je keramische tegels leggen.

Showroom Zaandam

De hoofdlocatie van Ceramicavloeren.nl is in Zaandam voor de keramische tegels. Hier zie je de hoogwaardige tegels met eigen ogen en doe je inspiratie op. In de tegel Zaandam showroom zijn vloervlakken geplakt van de verschillende soorten tegels uit het assortiment.

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag hier niet tussen, u kunt vrijblijvend iedere dag met ons contact opnemen

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Is een keramische vloer geschikt voor huisdieren?

Keramische vloer laten leggen door professioneel montageteam?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?