Steenlook tegels 90x90

Met steenlook tegels 90x90 creëer je een krachtige en solide basis voor je interieur. Steenlook tegels zien eruit als echte natuursteen, maar zijn gemaakt van keramiek. Ze zijn dun, maar ontzettend stevig en robuust, waardoor ze jarenlang meegaan. Steenlook tegels kunnen zowel op de wand als op de vloer worden gebruikt. Bij Ceramica Vloeren vind je steenlook tegels in veel verschillende formaten. Ze zijn er in allerlei verschillende kleuren en tinten. Zo is er altijd wel een steenlook tegel te vinden die bij jouw interieurwensen past. We helpen je graag de juiste tegel te vinden

Steenlook tegels van 90x90 zijn duurzaam en onderhoudsvrij

Steenlook tegels van 90x90 zijn kras- en slijtvast. Ze laten geen vocht en vet door en zijn bestand tegen vlekken. Daarom heb je van een vloer of wand van steenlook tegels jarenlang plezier. Onze tegels komen uit high-end fabrieken in Italië en zijn perfect afgewerkt. Steenlook tegels zijn onderhoudsvrij. Het schoonmaken is bovendien een fluitje van een cent. Daarvoor heb je alleen een emmer lauw, gekookt water nodig met een scheutje azijn erin. Je neemt de tegels af met een doekje of haalt er een dweil over en klaar ben je! Keramische tegels zijn zo stevig dat ze meestal geschikt zijn voor binnen én buiten.

Steenlook tegels in een natuurlijke look

Steenlook tegels hebben de look-and-feel van echte natuursteen. Dat zie je aan de kleur en de structuur. Als je kiest voor tegels van een groot formaat, is er nauwelijks een voeg nodig. Zo wordt het effect van echt natuursteen extra versterkt. Naast tegels in steenlook hebben wij ook tegels in betonlook, houtlook en marmerlook in ons assortiment. Ze hebben elk hun eigen authentieke uitstraling en zijn niet van echt te onderscheiden. Steenlook tegels passen goed bij een industrieel interieur, maar zijn ook prachtig in een landelijke of moderne woonstijl. Je combineert ze prima met allerlei verschillende kleuren en materialen.

Steenlook tegels en vloerverwarming

Keramische vloer ideaal als je vloerverwarming in je woning wilt. Ze verdelen de warmte egaal over de hele vloer, zodat die comfortabel aanvoelt. Daarnaast houden ze de warmte lang vast en verbruik je dus minder energie. De montage van je steenlook tegels verzorg je zelf. Wil je daarbij geholpen worden? Dan bevelen we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam aan. Wil jij meer weten of onze steenlook tegels van dichtbij bekijken? Je bent van harte welkom in de showroom, we geven je graag persoonlijk advies.

90x90 tegels inclusief montage? Regelen we!

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Wat betekent gerectificeerd?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?