Steenlook tegels 80x80

Steenlook tegels 80x80 geven je interieur een krachtige uitstraling. Zie zien eruit als echt natuursteen en zijn er in allerlei kleuren en formaten. Bij Ceramica Vloeren helpen we je graag de steenlook tegels te vinden die jij zoekt. Steenlook tegels passen perfect in een industrieel interieur, maar kunnen eigenlijk binnen alle woonstijlen worden gebruikt. Ook in bedrijven staan steenlook tegels erg mooi, zeker als je voor een groot formaat tegel kiest. Onze keramische wand- en vloertegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze komen uit high-end fabrieken in Italië en worden van daaruit rechtstreeks door ons geleverd. Voor iedere interieurwens is de juiste steenlook tegel te vinden. Steenlook tegels kunnen zowel op de wand als op de vloer worden geplaatst.

Steenlook tegels van 80x80 met een authentieke uitstraling

Wil jij een wand of vloer met de look-and-feel van echt natuursteen? Dan zijn keramische tegels in steenlook de ideale oplossing. Onze tegels hebben een natuurlijke uitstraling, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Tegelijk zijn ze sterk en robuust, zodat ze jarenlang meegaan. Keramische tegels zijn krasvast en bestand tegen slijtage. Ze laten geen vocht en vlekken door en ze behouden hun originele kleur. Daarom zijn ze geschikt voor elke ruimte. Steenlook tegels van 80x80 zijn gemakkelijk schoon te houden met lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin.

Keramische tegels voor een scherpe prijs

Bij Ceramica Vloeren vind je wand- en vloertegels voor een scherpe prijs. Wij hebben tegels in steenlook, betonlook, houtlook en marmerlook in het assortiment. Omdat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren en besparen op onze personeelskosten, blijven de prijzen van onze tegels laag. Je betaalt dus nooit de hoofdprijs voor je steenlook tegels van 80x80. De montage van de tegels verzorg je zelf. Natuurlijk willen we daar graag bij helpen. We kunnen je altijd een tegelzetter uit ons vaste montageteam adviseren.

Steenlook tegels en vloerverwarming

Steenlook tegels gaan heel goed samen met vloerverwarming. Keramische vloertegels verdelen de warmte goed, zodat je vloer egaal warm wordt. Daarnaast houden ze de warmte lang vast, zodat je bespaart op je energierekening. Wil jij weten welke steenlook tegels het beste bij je passen? Kom dan langs in onze showroom. Daar kun je alle steenlook tegels van dichtbij bekijken. We geven je graag persoonlijk advies en helpen je de juiste tegel te vinden. Steenlook tegels gaan jarenlang mee en zijn zowel duurzaam als onderhoudsvrij.

Tegels en montage onder één dak

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?