Steenlook tegels 60x60

Steenlook tegels 60x60 hebben de look-and-feel van echte natuursteen, maar zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek. Ze zijn geschikt voor elke ruimte, zowel thuis als op kantoor of in een bedrijfspand. Bij Ceramica Vloeren vind je steenlook tegels in verschillende kleuren en formaten. Zo is er altijd een steenlook tegel te vinden die aansluit bij jouw interieurwensen. De steenlook is stoer en robuust. Daarom zijn steenlook tegels van 60x60 zowel op de muur als op de vloer echte blikvangers. Ze worden veel gebruikt in industriële interieurs, maar staan ook binnen andere woonstijlen prachtig. Naast tegels in steenlook hebben we ook tegels in betonlook, houtlook en marmerlook in ons assortiment.

Steenlook tegels: duurzaam en krachtig

Steenlook tegels van 60x60 zien er niet alleen stoer en stevig uit. Ze zijn ook erg sterk en duurzaam. Keramische tegels in steenlook gaan jarenlang mee. Onze steenlook tegels zijn er in allerlei lichte en donkere tinten. Ze zijn krasvast en bestand tegen slijtage, vocht en vlekken. Steenlooktegels behouden hun kleur en blijven mooi, ook als de ruimte intensief gebruikt wordt. Het onderhoud van steenlook tegels is heel simpel. Wandtegels neem je af met een doekje en vloertegels dweil je met lauw, gekookt water met wat azijn erin. Je kunt ook een milde allesreiniger of tegelreiniger gebruiken, als die maar geen vet, olie of zeep bevat.

De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Ceramica Vloeren betaal je nooit de hoofdprijs voor je steenlook tegels van 60x60. Dat komt omdat wij een goede prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk vinden. We leveren onze keramische tegels rechtstreeks vanuit de fabriek en besparen op personeelskosten. Daarom zijn onze wand- en vloertegels scherp geprijsd. Omdat onze tegels gemaakt worden in high-end fabrieken in Italië, zijn ze van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze zijn tot in detail afgewerkt. Bij tegels van een groot formaat is nauwelijks een voeg nodig, zodat je de uitstraling van echte natuursteen krijgt.

De montage van steenlook tegels van 60x60

De meeste van onze keramische tegels zijn geschikt voor binnen en buiten. Om de prijs laag te houden, verzorg je de montage zelf. Natuurlijk helpen we je daar graag bij en bevelen we met plezier een tegelzetter uit ons vaste montageteam aan. Je kunt bij ons dus terecht voor het totaalpakket. Wil jij weten welke steenlook tegels van 60x60 jou het meest aanspreken? Kom dan langs in onze showroom. Daar kun je alle wand- en vloertegels in steenlook van dichtbij bekijken. We geven je graag persoonlijk advies.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?