Steenlook tegels

U heeft bij ons altijd de scherpste prijs! https://www.ceramicavloeren.nl/producten

Steenlook tegels hebben een stoere en stevige uitstraling. Onze keramische steenlook tegels zijn duurzaam en sterk, waardoor ze jarenlang mee gaan. Je vindt deze tegels in verschillende kleuren in ons uitgebreide assortiment. De tegels zijn bestand tegen slijtage, blijven krasvrij en zijn vochtbestendig. De steenlook tegels kunnen zowel voor vloeren als wanden gebruikt worden en zijn eenvoudig schoon te houden. Deze tegels zijn een mooie toevoeging aan de ruimte en zorgen voor een stoere uitstraling.

Duurzaam en krachtig

Steenlook tegels hebben een krachtige uitstraling. Niet alleen de look is krachtig, maar ook de tegels zelf zijn sterk en duurzaam. Je hebt dus jarenlang plezier van deze aankoop. Deze krasvrije en vochtbestendige tegels zijn ideaal voor iedere ruimte. Wil je graag een steenlook in de badkamer? Dit is geen probleem en je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele schade door vocht. Keramische tegels zijn hier namelijk bestand tegen. De steenlook tegels worden geproduceerd in een high-end fabriek in Italië en we importeren de tegels direct vanuit de fabriek. Zo houden we onze kosten laag.

Makkelijk schoon te houden

Bij het kiezen van een nieuwe vloer is het belangrijk om rekening te houden met het onderhoud. Zo heeft een houten vloer bijvoorbeeld relatief veel onderhoud nodig. Keramische tegels zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en moeten eigenlijk alleen schoongemaakt worden. Je neemt de tegels af met een doekje of dweilt met lauwwarm water en een scheutje azijn. De steenlook tegels zijn geschikt voor iedere ruimte binnenshuis en soms zelfs voor buitenshuis.

Vloerverwarming mogelijk

Wil je graag vloerverwarming laten plaatsen of heb je misschien al vloerverwarming? Dan is het belangrijk om een vloer te kiezen die hiermee samengaat. Niet iedere vloer is geschikt voor vloerverwarming. Keramische houtlook tegels zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte en zorgen ervoor dat de vloer gelijkmatig verwarmd wordt. Nadat je de verwarming hebt uitgezet, houden de tegels nog lange tijd warmte vast. Je hoeft dus minder lang te verwarmen en bespaart hierdoor ook op energiekosten.

Montage

De prijzen van tegels bij Ceramica Vloeren zijn voordelig, omdat deze niet inclusief montage verkocht worden. Je kunt er dus voor kiezen om de tegels zelf te monteren als je dat graag wilt. Liever hulp krijgen bij de montage van de tegels? Ook dat is geen probleem. Zo bent u ervan verzekerd dat de tegels met precisie worden gelegd. U gaat jarenlang plezier hebben van uw nieuwe steenlook tegels.

Authentieke uitstraling

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?