Plavuizen 90x90

Voor de mooiste plavuizen 90x90 ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in keramische wand- en vloertegels van de beste kwaliteit. Deze zijn leverbaar in allerlei verschillende formaten en diverse looks. Zo zijn er altijd plavuizen te vinden, die de perfecte basis vormen voor jouw interieur. Wij kopen onze tegels en plavuizen rechtstreeks in vanuit de fabriek in Italië. Daarom kunnen we onze prijzen laag houden. Wij willen de hoogste kwaliteit en het mooiste design betaalbaar maken. Zodat jij een prachtige plavuizenvloer in een authentieke look in je woning kan leggen.

Plavuizen van 90x90 in verschillende looks

Ieder heeft zijn eigen smaak en dat is meestal goed terug te zien in het interieur. Daarom leveren wij tegels en plavuizen in verschillende looks. Ga jij voor strak en industrieel? Dan passen onze tegels in steenlook en betonlook daar perfect bij. Voor een warme en landelijke woonstijl hebben we juist weer tegels in een natuurlijke houtlook, die niet van echt te onderscheiden is. En zoek jij een luxe en exclusieve uitstraling? Kijk dan eens bij onze prachtige keramische tegels in marmerlook. De plavuizen van 90x90 zijn er in steenlook, betonlook en marmerlook.

Voordelen van plavuizen

De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn kras- en slijtvast. Ze kunnen dus een flink stootje hebben. De meeste plavuizen kunnen zowel binnen- als buitenshuis worden gelegd. Keramische plavuizen zijn glad en hygiënisch. Je dweilt ze met gekookt water met azijn of met een sopje met milde allesreiniger. Het is belangrijk om geen reiniger met olie, vet of zeep te gebruiken. Een ander voordeel van plavuizen is dat ze uiterst geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming. De tegels verdelen de warmte egaal over de vloer en houden deze lange tijd vast. Dat betekent dus minder stoken en minder betalen voor je energierekening.

Montage? Regelen we voor je!

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?