Plavuizen 80x80

Ben jij op zoek naar hoogwaardige plavuizen van 80x80? Wij hebben een groot assortiment tegels en plavuizen voor je klaarstaan in allerlei formaten. Bovendien heb je keuze uit diverse looks. Onze plavuizen zijn van de hoogste kwaliteit keramiek. Ze worden gemaakt in gespecialiseerde fabrieken in Italië. Daar kopen wij ze rechtstreeks in. Zo kunnen we de prijs van onze plavuizen laag houden. De plavuizen 80x80 zijn tot in detail afgewerkt en kunnen bijna naadloos worden gelegd. Er zijn dus geen dikke, storende voegen nodig. Met keramische plavuizen creëer je een egale vloer met een authentieke uitstraling. Dat is nog eens een goede basis voor je interieur!

Plavuizen van 80x80 zijn handig en schoon

Plavuizen van 80x80 zijn zowel in je woning, als in kantoor- en bedrijfspanden een ideale ondergrond. Ze zijn uiterst sterk en gaan jarenlang mee. Onze plavuizen zijn kras- en slijtvast, zodat je ze ook in ruimtes kunt leggen waar intensief gelopen en geleefd wordt. Een ander voordeel van plavuizen is dat ze hygiënisch zijn en weinig onderhoud vragen. Je maakt ze schoon met gekookt water, dat je laat afkoelen tot warm. Daaraan voeg je wat azijn toe. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een milde allesreiniger of speciaal schoonmaakmiddel voor plavuizen. Het is dan wel belangrijk dat dit middel geen olie, vet of zeep bevat.

Welke look kies jij?

Onze plavuizen van 80x80 zijn er in een stoere steenlook. Daarbij kun je kiezen uit lichte en donkere tinten. De plavuizen hebben een natuurlijke uitstraling. Plavuizen in steenlook doen het heel goed in een strak, industrieel interieur. In ons assortiment vind je ook tegels in betonlook, houtlook en marmerlook. Wil je een warme en landelijke sfeer creëren? Dan kies je voor de houtlook, die niet van echt hout te onderscheiden is. Met tegels in marmerlook creëer je een luxe en exclusieve uitstraling. Onze tegels en plavuizen passen eigenlijk in alle woonstijlen. Het gaat erom welke look jou het meest aanspreekt.

Het leggen van plavuizen van 80x80

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?