Plavuizen 60x60

Zoek jij mooie plavuizen 60x60? Dan is er bij ons altijd wel een tegel te vinden die bij jouw woonwensen past. Wij bieden je een uitgebreid assortiment keramische wand- en vloertegels in verschillende designs. Deze zijn ook nog eens leverbaar in vele formaten. De tegels hebben een natuurlijke en authentieke uitstraling. Ze komen rechtstreeks uit gespecialiseerde fabrieken in Italië, waar de productie plaatsvindt. Vanwege deze manier van inkopen, kunnen wij de prijzen laag houden. Alle tegels bij Ceramica Vloeren zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Daarom zijn ze stevig en duurzaam. Een vloer van keramische plavuizen gaat jarenlang mee.

Welke look kies jij voor je plavuizen van 60x60?

Onze plavuizen van 60x60 zijn er in steenlook en betonlook. Daarbij kun je kiezen uit een groot aantal lichte en donkere tinten. Houd jij van een industriële woonstijl? Dan is een vloer van steen- of betonlook plavuizen een prachtige basis. Onze tegels in houtlook worden veel gebruikt in een landelijk interieur, vanwege hun natuurlijk, warme kleur. Maar je kunt ook voor chic gaan met grote plavuizen marmerlook. Daarmee creëer je een exclusieve en luxe uitstraling. Vanwege hun high-end design zijn onze tegels niet van echt te onderscheiden.

Duurzaam en gemakkelijk

Keramische plavuizen zijn duurzaam. Ze zijn erg sterk en bovendien kras- en slijtvast. Je kunt ze dus probleemloos in de woonkamer, hal of keuken te leggen. Daarnaast hebben plavuizen van 60x60 maar weinig onderhoud nodig. Je dweilt ze met gekookt water, dat tot lauw is afgekoeld, met wat azijn erin. De meeste van onze plavuizen zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Een ander voordeel van plavuizen is dat ze heel goed gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming. Ze geleiden de warmte goed, zodat de vloer egaal warm wordt.

Lage prijzen, hoge kwaliteit

Dankzij rechtstreekse inkoop en het besparen op personeelskosten, kunnen wij onze prijzen laag houden. Dat geldt niet voor de kwaliteit: die is altijd uitstekend. De montage van de plavuizen verzorg je zelf. Wil je dat toch liever aan ons overlaten? Ook dat is geen probleem. Wij werken samen met een vast team van tegelzetters en helpen je graag de vloer professioneel te laten leggen. Zo bieden wij je het totaalpakket voor een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt al onze vloertegels en plavuizen bekijken in de showroom. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kun je de beste plavuizen van 60x60 vinden.

60x60 tegels inclusief montage

Ook montage nodig? Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?