Plavuizen 30x120

Zoek jij plavuizen 30x120 met een natuurlijke uitstraling? Dan hebben wij die bij Ceramica Vloeren voor je in het assortiment. Onze keramische tegels en plavuizen zijn van de hoogste kwaliteit. Ze worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië. Van daaruit kopen wij ze rechtstreeks in. Dat betekent dat we de prijs betaalbaar kunnen houden. Onze tegels en plavuizen hebben ieder hun eigen natuurlijke look. Je kunt kiezen uit steen-, beton-, hout- en marmerlook. Zo vind je altijd de plavuizen die bij jouw woonwensen passen.

Welke look kies jij voor je plavuizen van 30x120?

Onze plavuizen van 30x120 zijn er in steenlook, betonlook en houtlook. Ze zijn niet van echte steen, beton of hout te onderscheiden. Zo heb je een vloer met een natuurlijke uitstraling, die de voordelen van een vloertegels heeft. Onze looks passen eigenlijk binnen ieder interieur. De steen- en betonlook is vooral stoer en robuust, met koele grijstinten. De houtlook is juist weer warm te noemen. Voor een chique touch kies je tegels of plavuizen in marmerlook. Wij helpen je graag bij het maken van je keuze en geven je persoonlijk advies.

Vloerverwarming

Het grote voordeel van een vloer van keramische plavuizen is dat die perfect samengaat met vloerverwarming. Keramische tegels geleiden de warmte goed en verdelen die over de hele vloer. Je zult dus geen last hebben van koude voeten. Bovendien houden plavuizen de warmte heel lang vast, zodat de verwarming minder vaak aan gaat. Dat is goed nieuws als het gaat om je energierekening. Keramische plavuizen zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden. Dat doe je door ze te dweilen met lauw, gekookt water met een beetje azijn.

Montage van de plavuizen

Wil jij weten welke plavuizen van 30x120 het beste zijn voor jouw interieur? Kom dan langs in onze showroom in Zaandam. Wij helpen je graag. Dat geldt ook voor het leggen van de plavuizen. Daarvoor kunnen we je een goede tegelzetter uit ons vaste montageteam adviseren. Onze plavuizen zijn perfect afgewerkt en kunnen met een uiterst smalle voeg worden gelegd. Je krijgt dus altijd een vloer die rust en eenheid uitstraalt, voor welke look je ook kiest. Met een vloer van keramische plavuizen haal je kwaliteit en design in huis voor een betaalbare prijs. Ceramica Vloeren biedt een totaalpakket keramische tegels en plavuizen voor een prima prijs-kwaliteitverhouding. We ontzorgen je van levering tot montage!

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?