Plavuizen 26,5x180

Keramische plavuizen 26,5x180 zijn een ideale basis voor je interieur. Plavuizen zijn eigenlijk geschikt voor elke ruimte. Omdat ze superstevig zijn, kun je ze in de meeste gevallen ook zelfs buiten gebruiken. Bij Ceramica Vloeren hebben we een breed assortiment keramische tegels en plavuizen voor je klaarstaan. Ze zijn er in veel verschillende formaten en hebben een natuurlijke look. Je kunt kiezen uit steen-, beton-, hout- en marmerlook. Zo vind je altijd de tegels en plavuizen die perfect in jouw woning passen.

Een vloer met een authentieke uitstraling

Onze keramische tegels hebben een natuurlijke uitstraling. Ze zijn dan ook niet van echt te onderscheiden. Dat komt door hun design van hoge kwaliteit. Plavuizen van 26,5x180 zijn er in een warme houtlook. Daarbij kun je kiezen uit verschillende lichte en donkere houttinten. Met onze keramische plavuizen creëer je een vloer met de looks van echt hout en de voordelen van tegels. Kies je voor tegels in steen- of betonlook, dan heb je juist een wat robuuste vloer in grijstinten. Tenslotte is er ook nog de chique marmerlook, die bijvoorbeeld perfect is voor een luxe badkamer.

Plavuizen van 26,5x180 met vloerverwarming

Het mooie van plavuizen is dat je ze prima combineert met vloerverwarming. Keramische tegels verdelen de warmte egaal over de hele vloer, zodat je plavuizen comfortabel aanvoelen. Daarnaast houden ze de warmte ook nog eens heel lang vast. Je bespaart dus op je energierekening. Keramische plavuizen van 26,5x180 zijn onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden. Je dweilt ze met lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin. Natuurlijk kun je ook een milde allesreiniger of plavuizenreiniger gebruiken, zolang er maar geen olie, vet of zeep in zit. Je vloer is binnen no-time weer helemaal schoon. Een vloer van plavuizen is trouwens ook ideaal als je last van allergieën hebt.

Betaalbare kwaliteit

Bij Ceramica Vloeren doen we er alles aan om de prijs van onze keramische tegels betaalbaar te houden. Daarom leveren we rechtstreeks vanuit de fabriek in Italië en besparen we op onze personeelskosten. Ook vragen we je om zelf de montage van de plavuizen te verzorgen. Natuurlijk willen we je daarbij helpen. We werken samen met een vast montageteam en adviseren je graag een vakkundige tegelzetter uit ons netwerk. Je kunt bij ons dus terecht voor het complete plaatje. Onze plavuizen zijn te leggen met een superdunne voeg, zodat je vloer altijd een mooie, egale uitstraling krijgt.

Rechthoekige tegels monteren? Ceramica heeft vast montageteam

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? En kies je voor grote 100x100 tegels? Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam. Ze hebben veel ervaring met grote formaten.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?