Plavuizen 120x120

Met plavuizen van 120x120 een statement in je interieur. Keramische plavuizen zijn een solide basis, waar je jarenlang plezier van hebt. In ons assortiment hebben we tegels en plavuizen in veel verschillende formaten. Ze hebben ieder hun eigen natuurlijke look. Onze keramische tegels worden gemaakt in high-end fabrieken in Italië van de hoogste kwaliteit keramiek. Toch vragen wij niet de hoofdprijs voor onze tegels. Door rechtstreekse inkoop kunnen wij onze prijs laag houden. Zo maken we de hoogste kwaliteit en het mooiste design betaalbaar. Bekijk onderstaand alle plavuizen 120x120.

Tegels en plavuizen met een authentieke uitstraling

Onze plavuizen van 120x120 zijn er in steenlook, betonlook en marmerlook. Ze hebben een authentieke uitstraling en zijn dan ook niet van echte steen en echt beton of marmer te onderscheiden. De steen- en betonlook is een aanrader voor industriële interieurs, maar kan ook heel goed in een moderne of landelijke woning gelegd worden. Plavuizen in marmerlook zijn chic en staan prachtig in een luxe badkamer. Daarnaast hebben we ook nog keramische tegels in houtlook. Die zien eruit als echt hout en worden vaak gebruikt in de landelijke woonstijl.

Voordelen van plavuizen van 120x120

Plavuizen van 120x120 hebben een aantal grote voordelen. In de eerste plaats zijn ze duurzaam en onderhoudsvrij. Ze zijn kras- en slijtvast en kunnen dus behoorlijk wat hebben. Schoonmaken is erg eenvoudig, zeker bij plavuizen met een groot formaat als 120x120. Het enige dat je hoeft te doen, is de plavuizen te dweilen met lauw, gekookt water met een scheutje azijn. Keramische tegels en plavuizen zijn heel goed te combineren met vloerverwarming. Door de goede geleiding voelt je vloer altijd egaal warm aan. Bovendien houden plavuizen de warmte lang vast.

Perfect afgewerkt voor een mooie, egale vloer

Onze plavuizen zijn perfect afgewerkt. Daarom is er maar een dunne voeg nodig. Zo creëer je een vloer die rust en eenheid uitstraalt. Voor het leggen van de plavuizen adviseren we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam. Maar je kunt je vloer natuurlijk ook zelf leggen. In onze showroom kun je al onze keramische tegels en plavuizen bekijken. We geven je graag advies op maat en helpen je bij het vinden van de plavuizen die jij zoekt. Zodat jij kunt genieten van een natuurlijke, onderhoudsvrije vloer waar je heel lang van kunt genieten.

Het vaste montageteam van Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?