Plavuizen 100x100

Ben jij op zoek naar plavuizen 100x100? Dan hebben wij de plavuizen die jij zoekt. Met plavuizen van een groot formaat leg je een vloer die er mag zijn! Wij hebben een breed assortiment tegels en plavuizen voor je klaarstaan, zodat jij meer dan genoeg hebt om uit te kiezen. Onze tegels zijn er in verschillende formaten en looks. Zo hebben we voor iedere interieurwens de juiste tegel. We kopen onze plavuizen rechtstreeks in uit high-end fabrieken in Italië. Ze worden gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek.

Tegels en plavuizen in natuurlijke looks

Onze plavuizen van 100x100 zijn er in een robuuste betonlook. Ze hebben een natuurlijke uitstraling en zijn dan ook niet te onderscheiden van echt beton. Plavuizen in betonlook staan prachtig in een modern of industrieel interieur. Maar ook in een landelijke keuken of badkamer zijn ze helemaal op hun plaats. Naast tegels in betonlook hebben we ook tegels in steenlook, houtlook en marmerlook. Houd je van stoer? Dan zijn de steenlook tegels zeker de moeite waard om te bekijken. De houtlook zorgt voor een warme basis, terwijl de marmerlook juist weer wat chiquer is.

Schoon en gemakkelijk

Het voordeel van plavuizen van 100x100 is dat je er jarenlang plezier van hebt. Je kiest dus met recht voor een duurzame keramische vloer. Daarnaast zijn plavuizen onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te houden. Je dweilt ze met lauw, gekookt water met een beetje azijn erin. Een gladde vloer van plavuizen is ideaal voor mensen met een allergie. Daarnaast combineer je tegels en plavuizen prima met vloerverwarming. De tegels geleiden de warmte goed, zodat die egaal over de vloer verdeeld wordt. Bovendien houden plavuizen de warmte lang vast en dat is weer gunstig voor je energierekening.

Betaalbare kwaliteit

Onze keramische tegels en plavuizen zijn perfect afgewerkt en van een hoge kwaliteit. Toch rekenen wij niet de hoofdprijs. We willen keramische tegels graag betaalbaar maken. Door onze rechtstreekse inkoop en weinig personeel houden we de prijzen scherp. In onze showroom geven we je graag persoonlijk advies en helpen we je de juiste plavuizen van 100x100 te vinden. En heb je hulp nodig bij de montage? Ook dat is geen probleem. Wij adviseren je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam om jouw plavuizenvloer te leggen.

Het vaste montageteam van Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?