Plavuizen

Op zoek naar mooie plavuizen? In ons assortiment vind je altijd een mooie tegel die bij jouw woonwensen past. Wij verkopen diverse soorten keramische wand- en vloertegels in verschillende designs. De tegels hebben een natuurlijke uitstraling en worden in een high-end fabriek in Italië geproduceerd. Onze hoogwaardige plavuizen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. Wat je woonstijl ook is, we hebben altijd bijpassende tegels in ons assortiment.

De vier looks

Bij Ceramica Vloeren vind je plavuizen in vier verschillende looks: de steen-, beton-, hout- en marmerlook. Alle tegels zien er uiterst realistisch uit en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kiest bijvoorbeeld voor langwerpige tegels in houtlook of vierkante marmerlook tegels in een zwarte of lichtgrijze kleur. Iedere tegel heeft een eigen uitstraling. Zo ziet marmer er luxe uit en heeft een warme houtkleur een gezellige uitstraling. De beton- en steenlook passen juist goed bij een robuustere woonstijl, zoals een industrieel interieur. Door voor een lichte kleur vloer te kiezen oogt je ruimte groter, wat lichte kleuren ideaal maakt voor kleinere ruimtes

Weinig onderhoud nodig

Een groot voordeel van de plavuizen van Ceramica Vloeren is dat ze weinig onderhoud nodig hebben. De plavuizen zijn krasvrij, waardoor ze lange tijd mooi blijven. Het enige nodige onderhoud is het regelmatig schoonmaken van de plavuizen. Je reinigt keramische tegels met lauwwarm water en een scheutje azijn of je neemt de tegels af met een doekje. Schoonmaken is dus eenvoudig en snel gedaan. Wanneer je bijvoorbeeld voor een echte houten of betonnen vloer kiest, vergt dit veel meer onderhoud. Keramische tegels zijn dan een onderhoudsvriendelijke oplossing.

Geschikt voor vochtige ruimtes

Wil je graag een houten of betonnen vloer in de badkamer? In vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken wordt afgeraden om een houten vloer te kiezen. Hout kan namelijk slecht tegen vocht en gaat hierdoor uitzetten of krimpen. Dit probleem heb je niet met plavuizen in houtlook. De tegels zijn vochtbestendig en daarmee uiterst geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers, toiletten en keukens. Met keramische tegels kun je iedere gewenste look in iedere gewenste kamer creëren, zonder je zorgen te maken over vocht.

Vloerverwarming

Iedereen zit binnen graag warm en daarom is vloerverwarming steeds populairder. Je stapt bijvoorbeeld vanuit de douche op een warme ondergrond in plaats van op koude tegels. Echter, niet iedere soort vloer gaat samen met vloerverwarming, zoals bijvoorbeeld hout. Keramische tegels zijn dan een echte oplossing. Met deze tegels kun je wel de houtlook in huis halen, maar ook genieten van heerlijke vloerverwarming. De tegels geleiden uitstekend en houden de warmte goed vast. Dit zorgt voor een gelijkmatige en langdurig verwarmde vloer.

Hoge kwaliteit

Al onze keramische tegels worden gefabriceerd in Italië. Wij kopen direct in vanuit de high-end fabriek, waardoor we weinig personeelskosten maken. Dit betekent dat de prijzen van onze tegels voordelig zijn. In de fabriek worden de tegels gecontroleerd op kwaliteit. Wij garanderen op deze manier sterke tegels waar je jarenlang plezier van hebt. Dit maakt keramische tegels van Ceramica Vloeren tot een duurzame keuze. Je kiest plavuizen in iedere gewenste stijl en kunt deze zonder problemen in iedere ruimte, of zelfs buiten, plaatsen.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Wat betekent gerectificeerd?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?