Marmerlook tegels 60x60

Marmerlook tegels 60x60 tillen je interieur naar een hoger niveau. Marmer heeft een luxe en chique uitstraling. Het wordt veel gebruikt in de keuken of de badkamer, maar komt ook in andere ruimtes heel mooi tot zijn recht. De letterlijke betekenis van marmer is ‘glanzende steen’. Marmer is tijdloos en past daarom binnen een landelijke woonstijl, maar ook in een industrieel interieur. Bij Ceramica Vloeren vind je marmerlook tegels in veel verschillende formaten. Ze hebben ieder hun eigen unieke uitstraling. Naast tegels in marmerlook hebben we ook tegels in steenlook, betonlook en houtlook.

De uitstraling van echt marmer

Onze marmerlooktegels van 60x60 hebben de uitstraling van echt marmer. Ze kunnen op de vloer, maar ook op de wand worden geplaatst. Marmer is trendy en populair. Creëer een exclusieve sfeer door marmer bijvoorbeeld te combineren met zwarte of gouden accessoires. Onze marmerlook tegels zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Die kwaliteit zie je ook terug in het design. Marmerlook tegels hebben een unieke structuur. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Zo vormen ze een solide basis voor je interieur. Met een grootformaat marmertegel maak je een statement en zorg je voor een luxe sfeer.

Marmerlooktegels en vloerverwarming

Wil jij marmerlook vloertegels in je badkamer of keuken leggen? Dan is de combinatie met vloerverwarming ideaal. Keramische tegels geleiden de warmte optimaal, zodat je vloer egaal warm wordt. Daarnaast houden ze de warmte ook nog eens lang vast. Marmerlook tegels zijn bestand tegen slijtage en krassen. Ze behouden hun kleur en gaan jarenlang mee. Om ze schoon te maken, gebruik je lauw, gekookt water met een scheutje azijn erin. De meeste van onze marmerlooktegels kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast.

Marmerlooktegels voor een scherpe prijs

Marmer komt oorspronkelijk uit de natuur. De basis van marmer is kalksteen, die door de tijd heen verandert in marmer. Marmer is kostbaar en duur. Daarom zijn marmerlook tegels een ideale oplossing. Onze keramische tegels komen uit high-end fabrieken in Italië. Van daaruit worden ze rechtstreeks geleverd. Daarom kunnen wij de prijs van onze marmerlooktegels scherp houden en betaal je nooit teveel. Het plaatsen van de tegels verzorg je zelf. Wil je dat liever door ons laten doen? Dan adviseren we je graag een tegelzetter uit ons vaste montageteam. Die kan je marmerlook tegels vakkundig voor je monteren.

Bekijk ook eens deze formaten:
Marmerlook tegels 60x60
Marmerlook tegels 90x90
Marmerlook tegels 60x120
Alle marmerlook tegels

Montageteam nodig? Vakmensen van Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?