Marmerlook tegels

U heeft bij ons altijd de scherpste prijs! https://www.ceramicavloeren.nl/producten

Marmerlook tegels tillen je vloer naar een hoger niveau. Niet voor niets is marmer al eeuwenlang het symbool voor luxe en welvaart. Een vloer met marmerlook is dan ook een perfecte basis voor een chic interieur. De geaderde structuur van marmer zorgt ervoor dat dit materiaal een unieke uitstraling heeft. Onze keramische tegels in marmerlook hebben diezelfde geaderde look en zijn niet van echt marmer te onderscheiden. In ons assortiment vind je keramische marmerlook tegels in diverse formaten en kleuren.

Makkelijk te onderhouden

Keramische tegels in marmerlook hebben weinig onderhoud nodig. Je houdt de tegels schoon door ze af te nemen met een doekje of door ze te dweilen met lauwwarm water met daarin een scheutje azijn. Verder hebben de tegels eigenlijk geen onderhoud nodig. Dit maakt keramische tegels in marmerlook tot een prettige keuze. De tegels blijven krasvrij en zijn vochtbestendig. Je kunt de tegels dus ook in vochtigere ruimtes plaatsen, zoals de badkamer of keuken. Van deze onderhoudsvriendelijke marmerlook tegels heb je jarenlang plezier.

Made in Italy

Alle tegels die verkocht worden door Ceramica Vloeren, worden geproduceerd in Italië. We importeren de tegels direct vanuit een high-end fabriek. Dit zorgt ervoor dat we weinig personeelskosten hebben, waardoor de prijzen van onze tegels ook laag kunnen blijven. In de fabriek worden alle tegels gecontroleerd op kwaliteit. We verkopen alleen keramische marmerlook tegels van hoge kwaliteit. De tegels zijn sterk, gaan lang mee en zijn een duurzame keuze. Zo heb je jarenlang plezier van prachtige marmerlook tegels.

Niet van echt te onderscheiden

Marmer heeft een unieke geaderde structuur waaraan het materiaal makkelijk te herkennen is. Onze keramische marmerlook tegels hebben diezelfde geaderde structuur. Hierdoor zijn onze tegels niet van echt marmer te onderscheiden. Het woord marmer betekent ‘glanzende steen’ en we zorgen ervoor dat onze tegels aan deze definitie voldoen. Met deze realistische marmerlook tegels tover je je badkamer of keuken voor een zachte prijs om tot een luxe vertrek.

Tegelzetter of zelf monteren

Onze marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. De marmerlook tegels koop je bijvoorbeeld in wit, lichtgrijs of zwart. We bieden de tegels aan in diverse vierkante en rechthoekige formaten. We geven de optie om de tegels zelf te monteren, waardoor we de kosten van onze tegels laag houden. Heb je hulp nodig bij het monteren? Ook dat is geen probleem.

Vloerverwarming

Vloerverwarming wordt met de jaren populairder. Zeker in de badkamer en woonkamer is het prettig om vloerverwarming te hebben. Wanneer je op blote voeten uit de douche stapt, sta je het liefste op een warme ondergrond en niet op koude tegels. De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming. De vloer wordt gelijkmatig verwarmd, omdat de tegels de warmte goed geleiden. De warmte wordt nog lange tijd vastgehouden nadat de verwarming is uitgezet. Dit zorgt ervoor dat je minder lang hoeft te verwarmen en dus minder kosten hebt.

Montageteam nodig?

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?