Keukentegels

Ga je jouw keuken opknappen? Ceramica Vloeren heeft een grootaanbod keukentegels. Voor zowel op de vloer als op de wand, voor ieder wat wils. Onze vloertegels en wandtegels voor de keuken hebben een hoge slijtwaarde en zijn ijzersterk. Vuil of vocht heeft geen kans, en krassen zijn voor 99% niet mogelijk. Welke stijl je ook in je keuken hebt, onze assortiment is er op uitgezocht. Industrieel of modern, klassiek of chique, wij bieden het totaalpakket. Bekijk onze keukentegels en bezoek de showroom als je de tegels in het echt wilt zien!

Er zijn geen keramische tegels gevonden met deze zoekopdracht

Beoordelingen

Onze gewaardeerde klanten, nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in ons

4.8

Verschillende looks voor jouw nieuwe keuken

Keukentegels zijn er in verschillende looks. Wij hebben een goed assortiment keuken tegels in betonlook, steenlook, marmerlook en houtlook. Betonlook geeft echt die moderne twist in de ruimte, terwijl steenlook en houtlook weer meer warmte biedt. Ga je voor een klassieke uitstraling in je nieuwe keuken? Dan zou ik ook zeker eens bij ons marmerlook assortiment kijken.

Schoon en onderhoudsvrij

Een schone keuken is heel belangrijk. Met keramische vloertegels in je nieuwe keuken kun je de vloer goed schoonhouden. Er trekt namelijk geen vuil of vocht in de tegel. Op de lange termijn heb je dus altijd een frisse keuken. Heb je kinderen of huisdieren? Vuil van buiten maakt geen kans. Even een stofzuiger en dweil er overheen en klaar.

Keukentegels van Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren heeft zich de afgelopen jaren vast gebeten in een hele specifieke markt. High-end keramische vloertegels en wandtegels. Hierdoor kunnen wij binnen ons netwerk rechtstreeks inkopen. Dit doen wij alleen in Italië. Dit zijn de koplopers en bieden alleen eerste keuze tegels aan. Wij willen met ons kleine, maar gewoon goede assortiment de klant een vloer voor het leven bieden. En dat maken we waar met een volledige 5 sterren review op Google reviews. Kies je voor Ceramica Vloeren? Dan kies je voor de lange termijn. Bezoek ook eens onze 750m2 showroom of één van onze verkooppunten.

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag hier niet tussen, u kunt vrijblijvend iedere dag met ons contact opnemen

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Contact en adresgegevens van Ceramica Vloeren

Iedere dag kunt u contact met ons opnemen voor vrijblijvend informatie, advies en uw begroting