Tegels 20x180

Met onze grote formaat tegels van 20x180 maak je een statement. De tegels zijn uiterst geschikt om een wand of vloer mee te leggen. We hebben een passende tegel van 20x180 voor elke interieurstijl en woning. Kies voor een zachte uitstraling met onze houtlook tegels of ga voor een industriële uitstraling met onze beton- of steenlook tegels. De keramische tegels van 20x180 hebben een authentieke look en zijn niet te onderscheiden van de echte variant. Hierdoor profiteer je van prachtige en duurzame tegels zonder de hoofdprijs te betalen.

Slijt-, kras- en vuurvaste keramische tegels van 20x180

Onze keramische tegels van 20x180 gaan perfect samen met vloerverwarming. Daarnaast zijn de meeste tegels in ons assortiment zowel binnen als buiten te gebruiken. De sterke tegels zijn zeer duurzaam. Ze zijn namelijk compleet slijt-, kras- en vuurvast! Dit betekent dat je nog vele jaren van je nieuwe aankoop zult genieten. Kies je voor onze tegels van een groot formaat, zoals onze tegels van 20x180, dan creëer je met gemak een vloer of wand die niet van echt te onderscheiden is. Gebruik een voeg in dezelfde kleur als de tegel voor een egaal geheel. Onze keramische tegels van 20x180 hebben een beschermende toplaag die geen vocht en vlekken doorlaat. De tegels hebben geen kleurverlies en blijven hierdoor altijd prachtig. 

Keramische tegels van hoge kwaliteit uit Italië 

Onze tegels van 20x180 worden in een high-end fabriek in Italië geproduceerd. Wij kopen de tegels daarna direct in. Hierdoor profiteer je als klant van de scherpste prijs. De tegels van Ceramica Vloeren zijn zeer duurzaam, sterk en van de hoogste kwaliteit, waardoor je nog vele jaren van je aankoop zult genieten. Je kunt de 20x180 zowel op de muur als op de vloer plaatsen. De tegels zijn slijt- en krasvast en erg eenvoudig te reinigen en onderhouden. De beschermende toplaag van de tegels van 20x180 laat geen vocht of vlekken door, waardoor je ze in elke ruimte kunt gebruiken. 

Maak je keuze uit een ruim assortiment van keramische tegels

De keramische tegels van 20x180 zijn uiterst scherp geprijsd. Koop je tegels bij ons met een authentieke uitstraling zonder de hoofdprijs te betalen. Neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies op maat. Wij helpen je graag verder om de juiste tegels van 20x180 te vinden voor jouw interieur. Maak je keuze uit ons ruime assortiment van tegels met een steen-, hout-, beton- of marmerlook. Er zijn veel mogelijkheden en er is altijd een tegel die jou aanspreekt!

Bekijk ons assortiment online

Keramische tegels
Bekijk assortiment

Contact informatie

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?