Tegels 160x320

Onze keramische tegels van 160x320 zijn er eenvoudig te onderhouden en reinigen. Neem de keramische tegels af met een vochtige doek of dweil. Gebruik hiervoor lauw water met een klein scheutje natuurazijn. De tegels van Ceramica Vloeren zijn volledig kras- en slijtvast. Het onderhoud is erg eenvoudig en je hebt er verder geen omkijken meer naar. De duurzame tegels behouden goed hun kleur en bovendien zijn ze bestand tegen vlekken en vocht. Je kunt de tegels van 160x320 dus ook prima in vochtige ruimtes gebruiken, zoals een badkamer.  

Zorg voor rust en eenheid met onze grote formaat tegels

Onze keramische tegels van 160x320 maken iets groots van je interieur. Met dit grote formaat tegels maak je eenvoudig een statement. Plaats de tegels van 160x320 op de vloer of op de wand voor rust en eenheid in een ruimte. Wij hebben een uitgebreid assortiment van diverse looks. Kies uit keramische tegels van 160x320 in een hout-, beton-, steen- of marmerlook. Of je nu een industriële, moderne, Scandinavische of landelijke interieurstijl hebt; Ceramica Vloeren heeft een tegel voor iedereen! 

Bekijk en voel de tegels in het echt in onze ruime showroom

Wil je meer weten over onze prachtige tegels van 160x320 of wil je ze graag eens in het echt zien en voelen? Bezoek dan vrijblijvend onze hoofdlocatie. In onze showroom kun je het volledige assortiment van onze wand- en vloertegels bekijken. We hebben de tegels van 160x320 in ruime presentaties betegeld, zodat je goed kunt zien hoe het eindresultaat er uit zal gaan zien bij jou thuis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, advies, montage en je begroting. We helpen je graag verder! 

Beste prijs-kwaliteitsverhouding van tegels van 160x320

Bij Ceramica Vloeren profiteer je van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De tegels worden direct ingekocht in de fabriek in Italië. Verder besparen we ook op personeelskosten. Dit betekent dat we de prijs van onze keramische tegels zo laag mogelijk kunnen houden, waardoor jij nooit teveel betaalt. De montage van de tegels van 160x320 verzorg je zelf. Heb je hier hulp bij nodig, dan raden we je graag een tegelzetter aan uit ons vaste montageteam. Wil je meer weten over de tegels van 160x320? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice of een afspraak te maken om de showroom van Ceramica Vloeren te bezoeken. In de showroom helpen onze professionals je uiteraard verder met prangende vragen.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Hoe wordt de antislip-waarde aangegeven bij keramische vloeren?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?