Tegels 120x280

Kies je voor keramische tegels van 120x280, dan kun je iets groots maken van je interieur. Met dit grote formaat tegels kun je echt een statement maken. Plaats de keramische tegels op de wand of op de vloer voor een rust en eenheid in een ruimte. De tegels van 120x280 van Ceramica Vloeren zijn beschikbaar in diverse looks, zoals tegels in steen-, hout-, marmer- of een betonlook. Zo is er een passende tegel voor elk interieur!

Bekijk de tegels van 120x280 in onze showroom

Bij Ceramica Vloeren kun je terecht voor groot formaat keramische tegels van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij kopen de tegels namelijk direct in bij de fabriek en besparen op personeelskosten. De montage is dan ook aan jou! Mocht je hulp nodig hebben bij het zetten van de tegels, dan raden wij graag een van onze vaste tegelzetters aan. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met onze klantvriendelijk helpdesk. Zij helpen je graag verder. Ook nodigen we je van harte uit in onze showroom. Hier kun je onder andere de tegels van 120x280 in het echt bewonderen. 

Onze keramische tegels zijn volledig onderhoudsvrij 

De keramische tegels van 120x280 zijn erg goed te combineren met vloerverwarming. De tegels houden de warmte namelijk erg goed vast, waardoor je de verwarming minder vaak hoeft aan te doen. Daarnaast zorgen onze keramische tegels voor een gelijkmatige warmte. Verder zijn deze tegels ook zeer eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Vul een emmer met lauw water en een scheutje azijn en veeg de tegels schoon met een dweil. Er zijn ook speciale reinigingsmiddelen beschikbaar voor tegels. Zorg ervoor dat deze zeep en olie vrij zijn. 

Tegels 120x280 voor een scherpe prijs 

Ben je op zoek naar tegels van 120x280? Dan ben je bij Ceramica Vloeren aan het juiste adres, want bij ons profiteer je altijd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De tegels worden rechtstreeks ingekocht bij een high-end fabriek in Italië. Dit betekent dat je profiteert van de beste kwaliteit keramische tegels voor een zeer scherpe prijs. De montage van de tegels is aan jezelf. Uiteraard helpen we je daar graag bij door een van onze tegelzetters aan te raden. Wil je advies over onze 120x280 tegels? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de Ceramica Vloeren helpdesk of bezoek ons in de showroom.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Zijn alle tegels 1e keuze?

Wanneer kan ik de vloerverwarming aanzetten na tegel?

Zijn de keramische tegels geschikt voor vloerverwarming?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?