Tegels 120x278

Creëer een mooie vloer of wand met onze keramische tegels van 120x278. Kies voor een stijlvolle beton-, hout-, steen- of marmerlook en ga voor een statement. De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit waar je nog vele jaren van zult genieten.

Duurzaam, maar zeker niet duur

Onze tegels van 120x278 zijn de perfecte basis voor jouw interieur. Wat je woonstijl ook is, deze duurzame tegels zullen daar perfect bij aansluiten. De tegels van Ceramica Vloeren zijn duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Duurzaamheid hoeft zeker niet duur te zijn. Profiteer daarom van de scherpste prijzen en de beste kwaliteit van onze keramische tegels van 120x278. 

Een perfecte wand- of vloertegel voor elk interieur

Met ons grote formaat tegels van 120x278 maak je een statement. Daarnaast zijn de tegels van 120x278 vuur-, kras- en slijtvast. Ze zijn hierdoor perfect te gebruiken in een ruimte als de badkamer, keuken of woonkamer. Onze tegels zijn verkrijgbaar in diverse looks, zoals een beton-, hout-, steen- of een marmerlook. Zo is er altijd een geschikt wand- of vloertegel beschikbaar die perfect past bij jouw woonstijl. Ben je op zoek naar een chique look tegels van 120x278? Kies dan voor een prachtige marmerlook. Ben je op zoek naar een landelijke stijl? Ga dan voor onze tegels van 120x278 met een houtlook voor een warme uitstraling. 

Groot formaat keramische tegels van 120x278 met veel voordelen 

Keramische tegels van 120x278 hebben veel voordelen. Dit grote formaat tegels is bestand tegen slijtage en krassen. De tegels zijn erg duurzaam en gaan hierdoor jaren mee. De meeste tegels in ons assortiment zijn zowel voor binnen als buiten geschikt. De 120x278 tegels zijn ook bestand tegen vocht en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor een badkamer. Onze keramische tegels zijn ten slotte ook heel goed te combineren met vloerverwarming. 

Ontvang advies op maat van onze professionals 

Bij Ceramica Vloeren profiteer je altijd van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De tegels 120x278 kopen wij rechtstreeks in bij de high-end fabriek in Italië. Verder besparen we ook op personeelskosten. Hierdoor kunnen we de prijs van onze tegels zo scherp mogelijk houden en zo weet jij zeker dat je nooit teveel betaalt. De montage van de keramische tegels verzorg je zelf. Uiteraard helpen we je daar graag bij door een van onze professionele tegelzetters aan te raden. Wil je graag meer informatie en advies ontvangen van onze experts? Neem dan contact op met de klantenservice of plan een bezoekje aan onze showroom.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?