Tegels 120x260

Koop je tegels van 120x260 bij Ceramica Vloeren, dan ben je gegarandeerd van de hoogste kwaliteit tegels. Alle tegels worden in high-end fabrieken in Italië gemaakt en direct ingekocht door Ceramica Vloeren. Hierdoor profiteer je als klant van duurzame en sterke tegels die jarenlang meegaan, maar voor een zeer scherpe prijs! 

Ontvang advies op maat

Wij bieden je hoge kwaliteit keramische tegels van 120x260 voor een zeer scherpe prijs. We kopen de tegels namelijk direct in en besparen op personeelskosten. De montage van de tegels is aan jou. Wij raden je graag een van onze vaste tegelzetters aan! Heb je moeite met het maken van de beste keuze voor jouw woning? Bel of mail dan direct de Ceramica Vloeren helpdesk. Wij geven je alle informatie die je nodig hebt over onze tegels van 120x260. Daarnaast ben je altijd van harte welkom in onze showroom waar je al onze tegels in het echt kunt zien. In de showroom beantwoorden onze professionals al je prangende vragen. 

Maak een statement met een groot formaat tegels van 120x260

Kies je voor keramische tegels van 120x260, dan weet je zeker dat je echt een statement kunt maken. Dit grote formaat keramische tegels zijn de perfecte basis voor je interieur. Wat je woonstijl ook is, van landelijk tot industrieel, er is een passende tegel van 120x260 voor jou! Zo hebben we een groot assortiment van tegels in beton-, hout-, marmer- en steenlook. Grote tegels zorgen voor rust en eenheid in elke ruimte in je woning. Creëer een prachtige wand of vloer met onze keramische tegels van 120x260 die niet te onderscheiden is van de echte variant. Onze tip is om voor een voeg te gaan in dezelfde kleur als de tegel. Hierdoor zal het een mooi geheel worden. 

Goed te combineren met vloerverwarming

Een groot voordeel van onze keramische tegels is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn! Wil je de tegels schoonmaken? Dan heb je enkel een dweil, lauw water en een scheutje azijn nodig. Verder zijn de tegels compleet kras- en slijtvast. Hierdoor zullen deze duurzame tegels een lange tijd meegaan. Verder kunnen onze keramische tegels van 120x260 goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Hierdoor blijft je vloer egaal op temperatuur. Bovendien houden de keramische tegels de warmte erg goed vast, zodat je zuiniger kunt omgaan met de verwarming.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?