Kies je formaat

Kies je look

Kies je kleur

Tegels 120x240

Wil je je een ruimte gaan verbouwen of ben je toe aan een stijlvolle make-over van je woning? Kies dan voor een vloer of een wand met onze keramische tegels in een groot formaat. De tegels van Ceramica Vloeren van 120x240 hebben een beschermende toplaag die geen vlekken of vocht door laat. Hierdoor blijven de tegels van 120x240 door de jaren heen mooi. Met de tegels van 120x240 creëer je zelf een prachtige vloer of wand die niet van de echte variant te onderscheiden is. 

Filter

Kies je formaat

Kies je look

Kies je kleur

Er zijn geen keramische tegels gevonden met deze zoekopdracht

Beoordelingen

Onze gewaardeerde klanten, nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen in ons

4.8

Keramische tegelwand- of vloer als basis van je interieur

Onze keramische tegels van 120x240 hebben veel voordelen. De tegels kunnen tegen een stootje en ze hebben een mooie authentieke uitstraling. De tegels van 120x240 in een hout-, marmer-, steen- of betonlook zijn niet de onderscheiden van de echte variant. Wij leveren tegels van 120x240 van de hoogste kwaliteit keramiek voor een zeer vriendelijke prijs. Voor een scherpe prijs heb je een prachtige tegelwand- of vloer in huis dat een prachtige basis zal vormen voor de rest van je interieur.

Eenvoudig te onderhouden en reinigen

Onze keramische tegels zijn zeer eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Gebruik hiervoor lauw water met natuurazijn en een dweil. Daarnaast zijn er ook speciale reinigingsmiddelen die geen zeep, vet of olie bevatten, wat erg belangrijk is voor het onderhoud van onze keramische tegels. De tegels van 120x240 kun je goed combineren met vloerverwarming. Ten slotte zijn de tegels volledige kras- en slijtvast, waardoor je nog vele jaren van je aankoop kunt genieten. 

Geproduceerd in high-end fabrieken in Italië 

Met tegels van 120x240 creëer je eenvoudig een wand of vloer met een authentieke uitstraling. Het fijne van dit grote formaat tegels is dat je bijna geen voeg hoeft te plaatsen. De tegels van Ceramica Vloeren zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit keramiek. Alle tegels zijn geproduceerd in high-end fabrieken in Italië. Jij ontvangt de hoogste kwaliteit duurzame en sterke tegels voor een zeer scherpe prijs. 

Ontvang advies op maat over onze tegels 120x240

Heb je moeite met het maken van de beste keuze voor jouw woning? Neem dan direct contact op met de Ceramica Vloeren klantenservice. Wij helpen je graag verder door je van voldoende informatie te voorzien over de tegels van 120x240. Verder is een bezoekje aan onze showroom ook zeker de moeite waard. Wij horen graag meer over je persoonlijke wensen en behoeften en helpen je met advies op maat.

Veelgestelde vragen

Zit uw vraag hier niet tussen, u kunt vrijblijvend iedere dag met ons contact opnemen

Hoe maak ik mijn keramische tegels schoon?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Contact en adresgegevens van Ceramica Vloeren

Iedere dag kunt u contact met ons opnemen voor vrijblijvend informatie, advies en uw begroting