Bij Ceramica Vloeren vindt u keramisch parket, waarbij u van de voordelen van keramische tegels en de uitstraling van parket profiteert.

Wat is keramisch parket?

Keramisch parket is een vloer gemaakt van keramische tegels die eruitzien als parket. Twijfelt u over het leggen van parket in de badkamer of keuken? Parket is gevoelig voor vocht en water, wat deze vloer minder geschikt maakt voor ruimtes zoals de badkamer of keuken. Met keramische tegels hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, dit materiaal is vochtbestendig. Keramisch parket is dus een ideale oplossing in vochtige ruimtes.

Bij Ceramica Vloeren vindt u keramisch parket in diverse maten en stijlen. U kiest bijvoorbeeld voor keramisch parket dat eruitziet als een visgraatvloer of voor planken die u in banen kunt leggen. De keramische tegels zijn verkrijgbaar met verschillende afmetingen, waardoor u makkelijk de juiste maat voor uw ruimte kiest.

Duurzame keuze

Keramisch parket van Ceramica Vloeren is een duurzame keuze. Onze tegels voor keramisch parket worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen en het productieproces heeft een minimale impact op het milieu. Het keramisch parket gaat jarenlang mee en is ook in dat opzicht een duurzame keuze.

Hoge kwaliteit

Alle tegels in ons assortiment komen uit high-end fabrieken in Italië, zo ook ons keramisch parket. We kopen rechtstreeks uit de fabriek in om tussenhandelaren te vermijden en zo een lage prijs te kunnen hanteren. Bij Ceramica Vloeren profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en geniet u jarenlang van uw hoogwaardige keramische tegels.

Voordelen van keramisch parket

Waarom zou u voor keramisch parket in plaats van echt parket kiezen? De volgende voordelen horen bij keramische tegels:

  • Keramische tegels zijn kras- en slijtvast waardoor ze lang mooi blijven.
  • Het schoonmaken is een makkelijk klusje. Met een dweil of doekje, een emmer met lauwwarm water en een scheut tegelreiniger bent u zo klaar.
  • Naast het schoonmaken van de tegels is er geen verder onderhoud nodig.
  • Al ons keramisch parket is van hoge kwaliteit en afkomstig uit een high-end fabriek in Italië.
  • Keramisch parket is een duurzame keuze waar u jarenlang plezier van heeft.
  • Wilt u vloerverwarming installeren of heeft u dit? Keramisch parket gaat hier goed mee samen en geleidt de warmte.

Bezoek onze showroom

Zoekt u een leverancier voor keramisch parket? Bij Ceramica Vloeren kunt u terecht voor keramisch parket van hoge kwaliteit. U bekijkt de mogelijkheden in onze showroom in Zaandam. We leveren tegels op veel locaties in de regio.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?

Wat betekent gerectificeerd?

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?