Keramisch parket

Ben je op zoek naar Keramisch parket? Dan ben je bij Ceramica Vloeren aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in keramische tegels en hebben ruim assortiment keramisch parket. Onze houtlook vloertegels zijn beschikbaar in verschillende formaten, van kleine visgraat 20x60 tot grote planken in formaat 26,5x180! Kies je voor licht of donker, grijs of bruin we hebben alles in huis! Bekijk ons assortiment en bij vragen kun je ons eenvoudig bereiken.

Natuurlijk houtlook, zonder veel onderhoud

Keramisch parket biedt het voordeel dat je voor de lange termijn kunt genieten van een houtenvloer. Je profiteert van weinig onderhoud. Waar je normaal gesproken je vloer tussentijds weer moet schuren en lakken (of oliën), hoeft dat bij keramisch parket niet. Vloertegels van keramiek zijn namelijk slijtvast, krassen niet en houden vocht en vuil tegen. Zorg dat je vloer schoon blijft en je geniet decennia lang van een houten vloer.

Veel formaten verkrijgbaar

Keramisch parket kan in elke ruimte. Visgraat formaat 15x90 of 15x60 kan op een gehele verdieping, maar ook speels aangebracht worden in een badkamer. Kies je voor echte planken, dan is 30x120, 26x160 of de grootste 26,5x180 ideaal. Leg ze in wildverband zoals een normale houten vloer wordt gelegd en je ziet geen verschil.

Bekijk al onze formaten:
Houtlook 30x120
Houtlook 15x60
Houtlook tegels 26,5x180
Houtlook tegels

Kies voor de lange termijn. Kies voor Ceramica Vloeren

Ceramica Vloeren heeft zich de afgelopen jaren vast gebeten in een hele specifieke markt. High-end keramische vloertegels en wandtegels. Hierdoor kunnen wij binnen ons netwerk rechtstreeks inkopen. Dit doen wij alleen in Italië. Dit zijn de koplopers en bieden alleen eerste keuze tegels aan. Wij willen met ons kleine, maar gewoon goede assortiment de klant een vloer voor het leven bieden. En dat maken we waar met een volledige 5 sterren review op Google reviews. Kies je voor Ceramica Vloeren? Dan kies je voor de lange termijn. Bezoek ook eens onze 750m2 showroom of één van onze verkooppunten.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?