Houtlook tegels 26x160

Ga voor een natuurlijk look met houtlooktegels in formaat 26x160. Een prachtige en sterke vloer, zonder de nadelen van echt hout. Kies je voor een onderhoudsvrije, keramische tegelvloer in houtlook, dan heb je een vloer voor de lange termijn. We hebben dit grote formaat in de Olona serie. Prachtige vloer in 3 verschillende kleuren. De uitstraling is robuust en luxe, iets wat je echt van hout kunt verwachten. Onze klanten plaatsen deze grote planken vaak ik de woonkamer, keuken of een gehele verdieping. Wil je een tegelvloer van hout in de badkamer of toilet? Dan is een 120 formaat wellicht beter. Laat je inspireren door ons assortiment en bekijk onderstaand de houtlook tegels 26x160.

Makkelijk in onderhoud

Keramisch parket, ook wel houtlook plavuizen genoemd, zijn eenvoudig in onderhoud. De vloer zelf hoef je alleen schoon te houden. Het krast namelijk niet, er trekt geen vuil is en water krijgt geen kans. Wat onderhoud vergt, zijn de voegen. De voegen daar kan vuil in trekken. dus belangrijk dat je die schoon houdt. That's it! Elk jaar oliën en schuren is verleden tijd. Je kiest een vloer die decennia goed blijft.

26x160 formaat, groot en natuurlijk

Grote planken die wat smaller zijn, zijn moeilijk te onderscheiden van echt hout. Zorg dat een tegelzetter ze op de juiste manier legt en je hebt een ultiem resultaat. Grote houtlook 26x160 tegels zijn een prachtig gezicht vanaf 40m2. Wil een liever een ander formaat en kijken wat het beste bij jouw ruimte past?

Bekijk al onze formaten:
Houtlook 30x120
Houtlook 15x60
Houtlook tegels 26,5x180

Een vloertegel van Ceramica Vloeren

Wij zijn Ceramica Vloeren gestart met de missie keramische tegels voor iedereen betaalbaar te maken. In heel Europa zijn keramische tegels erg populair vanwege de hoge slijtvastheid, het gemak in onderhoud en geleiding van vloerverwarming. In Nederland blijft dit nog sterk achter. Met onze inkoopkanalen leveren wij direct uit de fabriek en maken wij keramische tegels voor iedereen betaalbaar. Hierdoor heb je A-merk en kwaliteit voor een scherpe prijs. Kom nu langs bij ons in de showroom en profiteer van de extra korting op onze actuele voorraad of bel ons voor advies.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Is een keramische vloer onderhoudsvriendelijk?