Houtlook tegels 25x150

Als je zoekt naar een echte houtlook tegel en wilt profiteren van lange planken, dan is zijn houtlook tegels van 25 x 150 centimeter zeker het bekijken waard. Door dit formaat in wildverband te leggen, krijg je het echte effect van een houten vloer. Je profiteert van het warme en mooi van hout én je profiteert van heel weinig onderhoud. In tegenstelling tot hout, hoeven keramische tegels niet behandeld te worden en heb je op de lange tijd geen slijtage. Keramiek is namelijk slijtvast en krasvrij. Wil je vloerverwarming én een houten vloer? Dan zijn houtlook tegels van 25 x 150 centimeter de perfecte keuze.

Niet van echt te onderscheiden

De keramische tegels van Ceramica Vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende looks. Wij verkopen tegels in hout-, steen-, beton- en marmerlook. Al onze keramische tegels hebben een realistische uitstraling en zijn nauwelijks van het echte materiaal te onderscheiden. Houtlook tegels zien er net echt uit zonder dat je last hebt van de nadelen van een echte houten vloer. Deze gaat bij temperatuurschommelingen uitzetten of krimpen en dat zie je terug in de vloer. Keramische tegels met houtlook hebben hier geen last van en behouden hun vorm perfect.

Licht en donker eiken

De houtlook tegels van 25 x 150 centimeter zijn verkrijgbaar in de kleuren licht en donker eiken. Een lichte kleur staat bijvoorbeeld goed in en Scandinavisch interieur. Deze simpele en minimalistische woonstijl maakt gebruik van lichte kleuren en natuurlijke materialen. Daarnaast staat licht hout goed in een landelijk interieur, waarin je veel hout, rotan en riet terugziet. Heb je een industrieel interieur? Hier is donker hout gebruikelijker en kun je dus voor donker eiken kiezen. Over het algemeen zorgt een lichtere vloer ervoor dat de ruimte groter lijkt, terwijl een donkere kleur meer sfeer in de ruimte brengt.

Keramische tegels uit Italië

Wij kopen al onze tegels direct in vanuit een high-end fabriek in Italië. Hier worden hoogwaardige tegels geproduceerd die altijd op kwaliteit worden gecontroleerd. Wij kopen direct in de fabriek, waardoor onze personeelskosten laag blijven. Hierdoor kunnen we onze tegels tegen scherpe prijzen aanbieden. Alle tegels zijn sterk en daarmee een duurzame aankoop waar je jarenlang plezier van hebt. De tegens zijn vochtbestendig, slijtvast en blijven krasvrij.

Bekijk al onze formaten:
Houtlook 30x120
Houtlook 15x60
Houtlook tegels 26,5x180
Houtlook vloertegels

Weinig onderhoud nodig

Hoe minder onderhoud een vloer nodig heeft, hoe minder tijd je eraan kwijt bent. Keramische tegels zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en hoeven alleen regelmatig gedweild te worden. Je houdt de tegels schoon met lauwwarm, gekookt water waar je een scheutje azijn aan toevoegt. Een echte houten vloer moet eens in de zoveel tijd geschuurd worden en is lastiger schoon te houden. Met keramische tegels heb je het beste van twee werelden: de gezellige uitstraling van hout en het onderhoudsvriendelijke element van keramiek. De tegels zijn geschikt voor iedere ruimte, ook wanneer de ruimte vochtiger is.

Geschikt voor vloerverwarming

Zeker in de koudere maanden is vloerverwarming een prettige manier om je voeten warm te houden. In badkamers en woonkamers wordt vloerverwarming dan ook steeds populairder. Vloerverwarming gaat niet goed samen met echt hout, omdat hout gaat uitzetten en krimpen bij temperatuurschommelingen. Bij keramische tegels heb je hier geen last van en kun je prima vloerverwarming plaatsen. De tegels geleiden de warmte goed en houden deze vast wanneer de verwarming al uit staat.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hoe betaal ik met een bouwdepot?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoeveel snijverlies moet er berekend worden?