Houtlook tegels 15x60

Met een houten vloer breng je eenvoudig sfeer in de ruimte. Afgezien van gezelligheid, brengt een echte houten vloer helaas ook een aantal nadelen. Zo kan een houten vloer niet tegen vocht, heeft de vloer relatief veel onderhoud nodig en zorgen temperatuurschommelingen ervoor dat de vloer krimpt of uitzet. Houtlook tegels zijn dan dé oplossing. Deze keramische tegels zijn niet van een echte houten vloer te onderscheiden, maar hebben geen last van alle nadelen. Deze onderhoudsvriendelijke tegels brengen gezelligheid in iedere ruimte.

Niet van echt hout te onderscheiden

In het assortiment van Ceramica Vloeren vind je tegels in een steen-, marmer-, beton- en houtlook. Al deze tegels zien er uiterst realistisch uit, dus ook onze houtlook tegels van 15 x 60 centimeter. Deze tegels zijn beschikbaar in de kleur licht eiken, die goed past binnen verschillende woonstijlen. Een lichte vloer is een mooie toevoeging aan een Scandinavisch of modern interieur. Ook bij een landelijke woonstijl past een houten vloer goed.

Tegels in visgraat leggen

De meest voor de hand liggende manier om de houtlook tegels van 15 x 60 centimeter te leggen is in stroken. Een mooi alternatief hiervoor is om de tegels in visgraat te leggen. Dit schuin lopende patroon brengt dynamiek in de ruimte. Het patroon valt meer op dan een houten vloer in stroken. Houtlook tegels van 15 x 60 centimeter zijn uitermate geschikt voor de visgraatlook. U kunt hier zowel een klassieke als strakke uitstraling mee creëren in de ruimte.

Hoogwaardige houtlook tegels

Alle tegels van Ceramica Vloeren worden geproduceerd in een high-end fabriek in Italië. U bent verzekerd van hoge kwaliteit en sterke tegels. Al onze tegels zijn krasvrij en vochtbestendig, waardoor u jarenlang plezier van uw nieuwe tegels heeft. Dit maakt de keramische tegels tot een duurzame keuze. Wij bieden de tegels aan tegen een scherpe prijs. Dit kunnen wij doen door rechtstreeks uit de fabriek in te kopen, waardoor we minder kosten aan personeel kwijt zijn. Onze veelzijdige tegels zorgen voor een gezellige sfeer in de ruimte.

Onderhoudsvriendelijk

Het grootste voordeel van keramische tegels is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Echt hout kan niet tegen temperatuurschommelingen, neemt vocht op en heeft relatief veel onderhoud nodig. Keramische tegels hebben eigenlijk helemaal geen onderhoud nodig, behalve dat ze af en toe gedweild moeten worden. Dit doe je met lauwwarm water met een scheutje azijn erin. De tegels zijn krasvrij en nemen geen vocht op. Dit betekent dat de tegels ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer of het toilet. In de keuken mors je regelmatig water op de vloer, dus daar zijn keramische tegels een verstandigere keuze dan een echte houten vloer.

Gezelligheid voor iedere woonstijl

Houten vloeren brengen gezelligheid in de ruimte. In vrijwel iedere woonstijl is een houten vloer welkom. Een Scandinavisch interieur is simpel en minimalistisch, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en lichte kleuren. Ook in een landelijk interieur zie je veel natuurlijke materialen terug, zoals hout, rotan en riet. Daarnaast maken ook moderne en industriële woonstijlen gebruik van natuurlijke materialen, bijvoorbeeld in een donkerdere tint. Wat je woonstijl ook is: een houten vloer zorgt voor een gezellige sfeer in je ruimte.

3.500m2 showroom
in Zaandam

Keramische tegels & vloeren
Kom eens langs

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?