Houtlook tegels

U heeft bij ons altijd de scherpste prijs! https://www.ceramicavloeren.nl/producten

Altijd al een houten vloer willen hebben? Ga dan voor houtlooktegels met een prachtige houtnerf. Geniet van de vele voordelen van keramische vloertegels houtlook. Zo zijn de tegels zeer duurzaam, onderhoudsvrij, makkelijk schoon te maken en zijn ze budgetproof. Laat je inspireren door het ruime aanbod van Ceramicavloeren. Hier vind je vloertegels in diverse looks en formaten. Bekijk het assortiment van vloertegels met een houtlook en kies uit de vele verschillende natuurlijke tinten en houtpatronen. Zo is er voor elke woning een perfecte vloertegel te vinden.

Houtlook vloertegels in diverse formaten

De vloertegels houtlook zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Zo kun je gaan voor vierkante tegels, maar ook voor langwerpige. Ga voor grote tegels voor een mooie egale vloer, met kleinere vloertegels creëer je meer textuur waardoor de vloer meer opvalt. Het is maar net voor welke look je gaat. De keramische vloertegels van Ceramica Vloeren hebben zeer kleine voegen, waardoor ze bijna naadloos te leggen zijn. Kom je er niet uit voor welk tegelformaat je moet kiezen? Wij geven je graag advies!

Bekijk al onze formaten:
Houtlook 30x120
Houtlook 15x60
Houtlook tegels 26,5x180
Houtlook vloertegels

Authentieke look voor een scherpe prijs

De houtlook vloertegels geven je een authentieke look die bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden is. Het design van de vloertegel is zo ontworpen dat het er niet alleen authentiek uitziet, maar ook nog eens een leven lang meegaat. Ceramica Vloeren maakt mooi design betaalbaar. Creëer een warme landelijke sfeer in jouw woning met een keramische vloertegels in een houtlook. Bij Ceramica Vloeren betaal je een zeer scherpe prijs voor de vloertegels houtlook. Hoe wij deze prijs kunnen bieden? Onze keramische tegels worden direct geleverd vanuit de fabrieken in Italië waar ze geproduceerd worden.

Vloertegels monteren? Wij hebben een vast montageteam

Ceramica Vloeren: keramische tegels & montage onder één dak. Ga je binnenkort verbouwen? Wij leveren high-end keramische tegels rechtstreeks uit Italië. Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Ons vaste montageteam monteert jouw nieuwe tegels en je betaald pas wanneer het naar wens is opgeleverd. Zo leveren wij het totaalpakket en ontzorgen wij jouw project van planning tot oplevering. Wel zo handig! Neem contact met ons op als je een meer informatie wilt over een montageteam.

3.500m2 showroom

Keramische tegels | Vloeren & Badkamers
Vrijblijvend contact opnemen

Contact informatie & bezoek adres

Iedere dag beschikbaar voor al uw vragen

Veelgestelde vragen

Voor al uw overige vragen zijn wij iedere dag beschikbaar

Hoe bereken ik snijverlies?

Hebben jullie ook een montageteam om de tegels professioneel te laten plaatsen?

Hoeveel jaar garantie krijg ik op de producten?